Komentara: 4
Pregleda: 7707

I batine u kući zarad interesa

25.07.2011. u 18:20h
Izvor: RTV City
I batine u kući zarad interesa

Da vam neko upadne noću u kuću napadne vas metalnim šipkama, prosto je neverovatno reći ćete. Ovde u našoj Subotici, ne, nemoguće. Tamo negde pak moguće. E pa, desilo se. U našoj Subotici. U petak veče u Idjoškoj ulici, odmah preko puta benzinske Nisove pumpe u Aleksandrovu.

Jesu li sumnje Stevana i Blaška osnovane ili ne pokazaće dalja istraga. Verujemo da policija već zna i motiv i naručioce ovog gnusnog nedela, jer je 1 napadač uhvaćen. Očekivali smo danas saopštenje subotičke policijske uprave o ovom događaju, ali do montiranja ovog priloga ono nije stiglo. Verujemo da će stići naknadno.

Nešto je drugo problem u ovom slučaju. U ovoj ulici problema je na pretek, od ranije. I nadležni znaju za njih. Dobijali su peticije, dopise, molbe. Sudilo se, presudjivalo. A problemi nisu rešavani ni rešeni.

Da li će ovo biti dovoljan podstrek da se problemi reše ili će problemi eskalirati još više i gore, vreme će pokazati.Nadamo se da do ovog drugog neće doći.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 7707
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

pljačka

napad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.