Komentara: 0
Pregleda: 1385

Humanost za praznike

30.12.2008. u 20:45h
<p>U holu hotela ''Galerija'' humanitarna organizacija '' Rudolf Valter'' priredila je socijalno ugroženoj deci druženje uz čaj i ro&scaron;tilj. Ovakva akcija je prvi put organizovana u Subotici, ali će postati tradicionalna i održavaće se svake godine pred novogodi&scaron;nje praznike.</p>
Humanost za praznike

Ideja je bila da deca u okviru ove akcije osim hrane i čaja dobiju i novogodišnje paketiće, ali se sa realizacijom kasnilo pa su paketići izostali. Medjutim deca su bila zadovoljna ,a iz fondacije ''Rudolf Valter'' poručuju da ukoliko su usrećili makar jedno dete danas, onda je akcija uspela.

Osim socijalno ugrožene dece, tu su bili i njihovi drugari koji nemaju takve probleme, a došli su da bi se svi zajedno družili i pomogli integraciju Roma u društvo. Pošto prvi put organizuju ovakvu akciju iz fondacije poručuju da su svesni propusta, ali je zbog kratkog vremenskog perioda samo ovakva manifestacija bila moguća. Isto tako oni apeluju na društveno svesne kompanije da prepoznaju ovu akciju kao dobru i da im se priključi njih što više u narednoj godini.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1385
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.