Komentara: 0
Pregleda: 3022
Video

Humanitarni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod"

13.01.2013. u 14:00h
Izvor: Radio Subotica
Humanitarni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod"

Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" pri hramu Vaznesenja Goospodnjeg biće održan u ponedeljak 14. januara u Velikoj većnici Gradske kuće.

Već tradicionalno, na repertoaru će biti dela duhovne,ali i svetovne muzike. U duhovnom delu programa će se naći dela savremenih domaćih kompozitora, ali i grčkih, ruskih i ukrajinskih. U svetovnom delu programa hor će izvesti narodne pesme, obrađene za četvoroglasni mešoviti hor. Gosti na koncertu su članovi Zrenjaninskog crkvenog mešovitog hora.

Koncert je humanitarnog karaktera i prihod od ulaznica namenjen je Dečijem odeljenju subotičke bolnice. Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se kupiti u knjižari "Plato", prodavnici "Beseda" u pravoslavnoj crkvi i pred početak koncerta u Gradskoj kući. Sav prihod sa koncerta je namenjen Opštoj bolnici Subotica.

Koncert počinje u 19:30h.

Prilog RTV YuEco

Izvor: Radio Subotica
Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod" Tradicionalni koncert mešovitog hora "Sveti Roman Melod"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3022
Povezane teme

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.