Komentara: 3
Pregleda: 1975

Humanitarne akcije za Milu i socijalno ugrožene sugrađane za vikend

16.09.2021. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Neformalna grupa "Naše malo je nekome sve", ovogodišnji dobitnik priznanja "Pro Urbe", organizovaće ovog vikenda humanitarni bazar za devojčicu Milu Mikulić, koja boluje od spinalne atrofije mišića tip 2, kao i veliku akciju prikupljanja namirnica za socijalno ugrožene porodice u našem gradu.
Humanitarne akcije za Milu i socijalno ugrožene sugrađane za vikend

Humanitarni bazar za devojčicu Milu Mikulić održaće se u subotu, 18. septembra, na platou ispred Gradske kuće od 14 do 19 časova. Mila boluje od spinalne atrofije mišića tip 2 i članica je Fondacije "Budi human" pod rednim brojem 1073, a sredstva su joj potrebna za lečenje i odlazak na dalje pretrage u Italiju.

Iz neformalne grupe "Naše malo je nekome sve" pozivaju sve zainteresovane sugrađane da uzmu učešće u bazaru i na prodajnim štandovima izlože igračke, bojanke, knjige, slatkiše, slaniše, nakit, dekupaž, garderobu ili bilo šta što bi moglo da pomogne u prikupljanju sredstava za Milino lečenje. Kako najavljuju, biće organizovana i tombola, a potreban im je animator za decu, volonteri, kao i baloni, selotejp, hamer papir i flomasteri.

Prijavljivanje za učešće u bazaru je obavezno, a zainteresovani se mogu prijaviti kod jedne od tri organizatorke, Dane Radomirović, Josipe Rončević i Tijane Mijović, nakon čega će dobiti svoj broj standa i kutiju u koju će se novac ubacivati. Po završetku bazara, novac će se prebrojati uz prisustvo članova porodice i sva sredstva će se uplatiti na račun Fondacije.

Humanitarne akcije za Milu i socijalno ugrožene sugrađane za vikendVeć narednog dana, u nedelju, 19. septembra, održaće se velika akcija prikupljanja namirnica za socijalno ugrožene porodice u Mesnoj zajednici Prozivka, na adresi Nade Dimić 34, od 9 do 12 časova.

Humani sugrađani mogu da doniraju brašno, šećer, ulje, suvi kvasac, jaja (kupovna sa pečatom do kad važe), palentu, pirinač, griz, paštete, viršle, gotova jela, mesne nareske, gotove supe, suhomesnate proizvode, tunjevinu i druge konzervirane ribe, mleko, kafu, voće, povrće i meso. Takođe, postoji mogućnost i da doniraju vaučere u određenom iznosu za kupovinu namirnica, a mogu da donesu i higijenske proizvode, poput sapuna, šampona, toalet papira, praška, omekšivača, pelena i sredstava za čišćenje kuće.

Humanitarne akcije za Milu i socijalno ugrožene sugrađane za vikend

Iz neformalne grupe "Naše malo je nekome sve" pozivaju sugrađane da se odazovu u što većem broju, ne bi li se na taj način pomoglo više porodica i poručuju da ne postoji mala ili velika donacija, već da je svaka jednako vredna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1975
Povezane teme

Humanitarna akcija

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.