Komentara: 17
Pregleda: 4460

Humanitarna akcija za Lea i Leonu ipak po planu - u nedelju, na dogovorenom mestu

24.08.2023. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
Nakon što su organizatori obratili inspekcijskim službama za sve potrebne dozvole, odlučeno je da će se humanitarni kotlić i bazar ipak održati po planu, u nedelju - 27. avgusta, kod spomenika preko puta MESŠC-a, u periodu od 8 do 13 časova.
Humanitarna akcija za Lea i Leonu ipak po planu - u nedelju, na dogovorenom mestu

Organizator ovog događaja, neformalna grupa "Naše malo nekome je sve" poziva sve zainteresovane humane ljude velikog srca i dobre volje da se pridruže i uzmu učešće u akciji. 

- Od danas pa sve do subote otvorene su prijave za sve koji žele da učestvuju. Ponesite kotlić, namirnice, malo drva (ili gas) i mnogo dobre volje i dobrog raspoloženja. Sve što skuvamo taj dan, prodavaće se po cenama od 300 do 500 dinara u zavisnosti od toga šta se kuva. a preostalu hranu ćemo podeliti onome kome je potrebno - kažu organizatori. 

SUBOTICA TO MOŽE! - Konsultovali smo inspekcije i dobili odobrenja i detaljne instrukcije kako da organizujemo naše dešavanje u skladu sa propisima tako da ipak se družimo u dogovorenom terminu! Prijave za štandove i za kotliće možete da nam javite zaključno sa subotom  - kaže Dana Radomirović, jedna od volonterki grupe - Svi koji možete da ponudite svoje proizvode javite se, Leo i Leona računaju na nas! Ko ima želju da nam se pridruži i da  u što većem broju budemo sa ponudama - javite se putem naše stranice. Hvala mnogo na podršci, neću biti skromna kad budem rekla da očekujem da se narednih nekoliko dana uduplaju prijave za kuvanje i za štandove jer Subotica to može!

Istovremeno će biti održan i humanitarni bazar, a svi zaianteresovani mogu da učestvuju kao izlagači, volonteri ili donatori za tombolu. 

- Svi koji žele da učestvuju, a ne mogu lično da dođu, neka nam se jave. Na štandovima se mogu naći različiti predmeti - knjige, igračke, gardderoba, rukovtvorine, suveniri, cveće, ali i med, ili slane i slatke poslastice pa pozivamo sve naše vredne domaćice da nam se pridruže - dodaju oni. 

Osim građana, učešće u realizaciji ovog humanitarnog bazara mogu uzeti i ugostiteljski objekti, uslužne delatnosti, frizerski saloni i saloni lepote, škole stranih jezika, stomatološke ordinacije, predškolske ustanove i svi drugi koji to žele. Takođe, mogu se pridružiti volonteri koji žele da održe neku radionicu za decu.

- Nama je svaki doprinos jako važan, a na svakome od nas je da proceni koliko može da doprinese. Otvoreni smo i za sve nove ideje koje mogu da doprinesu ovom danu. Pozvani su svi Subotičani velikog srca, da zajedno pokažemo koliko je Subotica zapravo humana - zaključuju oni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 17
Pregleda: 4460

Povezana vest

Povezane teme

naše malo nekome je sve

humanitarni bazar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.