Komentara: 1
Pregleda: 2756

Humanitarna akcija "Open moto season party" sutra u Hajdukovu

25.04.2014. u 16:10h
Izvor: RTV Yueco
U MZ "Hajdukovo" sutra će se od 12 časova održati otvaranje moto sezone, odnosno četvrte po redu međunarodno - humanitarne akcije pod nazivom "Open moto season party".
Humanitarna akcija "Open moto season party" sutra u Hajdukovu

Da nije u pitanju samo sakupljanje ljubitelja moto sporta govori u prilog da će sva sredstva koja budu prikupljena biti upućena kao pomoć Dečijem odeljenju Subotičke bolnice i „Lurko Haz“-u, dnevnom boravku za siromašnu decu u Hajdukovu.

Manifestacija svake godine ima svojevrstan humanitarni karater, jer će pred dolazak gostiju biće predstavljene ispisane kutije sa dobrovoljnim prilozima, a sav prikupljeni novac će biti iskorišćen za kupovinu poklona.

Tomislav Vidaković, predsednik Old Timer kluba iz Subotice, čije udruženje ove godine slavi 18. rođendan, naglasio je da je ova manifestacija od značaja ne samo za grad, okolinu i turizam, već se pored toga kroz dugi niz godina širi saradnja i prijateljstvo, ne samo u Subotici, već i sa susednim zemljama.

Besplatan ulaz, celodnevni  program, zabava u večernjim časovima i ponuda hrane i pića po pristupačnim cenama obećavaju gostima dobar provod i ističu skup kao manifestaciju koju ne treba zaobići, poručuju organizatori.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 dan
Komentara: 1
Pregleda: 2756
Povezane teme

Humanitarna akcija

hajdukovo

open moto season party

bajkeri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.