• Pregleda: 2313

Humanitarna akcija "Open moto season party" sutra u Hajdukovu

U MZ "Hajdukovo" sutra će se od 12 časova održati otvaranje moto sezone, odnosno četvrte po redu međunarodno - humanitarne akcije pod nazivom "Open moto season party".
Humanitarna akcija "Open moto season party" sutra u Hajdukovu

Da nije u pitanju samo sakupljanje ljubitelja moto sporta govori u prilog da će sva sredstva koja budu prikupljena biti upućena kao pomoć Dečijem odeljenju Subotičke bolnice i „Lurko Haz“-u, dnevnom boravku za siromašnu decu u Hajdukovu.

Manifestacija svake godine ima svojevrstan humanitarni karater, jer će pred dolazak gostiju biće predstavljene ispisane kutije sa dobrovoljnim prilozima, a sav prikupljeni novac će biti iskorišćen za kupovinu poklona.

Tomislav Vidaković, predsednik Old Timer kluba iz Subotice, čije udruženje ove godine slavi 18. rođendan, naglasio je da je ova manifestacija od značaja ne samo za grad, okolinu i turizam, već se pored toga kroz dugi niz godina širi saradnja i prijateljstvo, ne samo u Subotici, već i sa susednim zemljama.

Besplatan ulaz, celodnevni  program, zabava u večernjim časovima i ponuda hrane i pića po pristupačnim cenama obećavaju gostima dobar provod i ističu skup kao manifestaciju koju ne treba zaobići, poručuju organizatori.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
jozo Odgovori
Nesto pozitivno u subotici ,nadamo se da ce kikic atila odrzat govor,znamo se jos iz severa,bravari smo bili,i na partijski sastancima SK uvek je imao pametne diskusije
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.