Komentara: 0
Pregleda: 4356

Humanitarna akcija decu ometenu u razvoju

18.05.2012. u 16:26h
Izvor: RTV Yueco
Kompanije "Fidelinka" i "Agroposlovi" organizovale su na Novosadskom sajmu humanitarnu akciju čiji je cilj pomoć deci sa posebnim potrebama.
Humanitarna akcija decu ometenu u razvoju

Na štandu "Fidelinke" i "Agroposlova" prodavane su kecelje koje su oslikali mališani iz osnovne i srednje škole za obrazovanje i vaspitanje dece sa posebnim potrebama "Žarko Zrenjanin" iz Subotice i Doma za decu ometenu u razvoju, "Kolevka" iz Subotice.

Prikupljen novac u akciji namenjen je deci iz tih ustanova. Na štandu "Agroposlova" obavljena je aukcija, za koju su partneri kompanije i posetioci pokazali veliko interesovanje. Prodato je 70 kecelja, u kojoj su se nalazili tekući računi "Žarka Zrenjanina" i "Kolevke".

Svako pravno ili fizičko lice moći će da putem njih direktno materijalno potpomogne mališane sa posebnim potrebama. Predstavnici "Agroposlova" su na štandu donirali igračke prisutnoj dečici, želeći da im na taj način detinjstvo učine srećnijim i da se ona osete što prijatnije, da shvate da nisu sama i da ima ljudi koji brinu o njima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4356
Povezane teme

fidelinka subotica

Humanitarna akcija

OiSS Žarko Zrenjanin

kolevka

agroposlovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.