Komentara: 0
Pregleda: 2463

Hokejaši Spartaka zauzeli prvo mesto na 3. Kupu Subotice

09.02.2015. u 19:35h
Izvor: Subotica.com
Za dane vikenda na Gradskom klizalištu u Subotici uz podršku lokalne samouprave održan je 3. međunarodni turnir u hokeju na ledu "Kup Subotice 2015" u kategoriji seniora na kojem su učestvovali timovi iz Bosne i Hercegovine i Srbije.
Hokejaši Spartaka zauzeli prvo mesto na 3. Kupu Subotice

Ove sezone na turniru su učestvovali HK "NS Stars" iz Novog Sada, reprezentacija Bosne i Hercegovine i domaći tim HK "Spartak", dok je ekipa IHK "Kune" iz Zagreba u poslednjem momentu otkazala svoj dolazak zbog velikih snežnih padavina  u Hrvatskoj tokom vikenda.

U novonastaloj situaciji, pristupilo se improvizovanom sistemu turnira i odigrano je ukupno 5 utakmica. Prvoga dana (subota) Spartak je savladao NS Stars (7:0) i reprezentaciju BiH (8:3), da bi se narednog dana odigrala tri meča u kojem je Spartak u dva duela imao polovičan uspeh. U prvom meču drugog dana Spartak je ponovo bio uspešniji od reprezentacije BiH (5:3), zatim je BiH posle penala savladao NS Stars sa 2:1 (1:1), da bi u poslednjoj utakmici turnira novosadska ekipa bila uspešnija od subotičke i došla do svoje druge pobede (1:2)

U pre svega prijateljskoj i fer plej atmosferi, prethodni vikend je bio pun kvalitetnog i zanimljivog hokeja u Subotici, gde su odigrane utakmice tradicionalnog međunarodnog turnira za seniore, na kojem su igrači domaćeg kluba uspeli pre svega strpljivom i kontrolisanom igrom da zasluženo osvoje prvo mesto na turniru. Svi ljubitelji hokeja na ledu su uživali u lepim akcijama, a celokupan program je još jednom potvrdio potrebu pokrivanja Gradskog klizališta i produženja "ledene sezone" u Subotici.

Konačan plasman: 1. Spartak, 2. NS Stars, 3. reprezentacija BiH.

Hokejaši Spartaka zauzeli prvo mesto na 3. Kupu Subotice

Za subotički Spartak su nastupili: Alaker Erich, Vidaković Igor, Jurić Vladan, Kolarić Aleksandar, Šljapić Igor, Gergelj Danijel, Peter Alen, Dulić Uglješa, Brestovac Uroš, Popović Nikola, Bursać Nikola, Mešter Edvin, Morris Nolan, Kojić Miloš, Tolmači Branislav, Subotić Srđan, Ber Alen, Popović Marko, Perušić Ivan i Katančić Denis. Trener: Jaramazović Zoran i Schroeder Donald.

Seniore HK "Spartak" već ove nedelje u Subotici očekuje utakmica sa beogradskim HK "Vitez", a zatim će od 20-22. februara nastupiti na međunarodnom turniru u Skoplju, na kojem će nastupiti ukupno 6 ekipa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2463
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

gradsko klizalište

kup subotice u hokeju na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.