Komentara: 1
Pregleda: 2342

Hokejaši Spartaka za vikend učestvovali na turnirima u Mađarskoj i Hrvatskoj

22.10.2014. u 12:02h
Izvor: Subotica.com
Hokejaši Spartaka učestvovali su za vikend sa kategorijama U-8, U-10 i seniorima na tri međunarodna turnira u Mađarskoj i Hrvatskoj. Iz ovog kluba i dalje željno isčekuju rešavanje pitanja Gradskog klizališta kako bi mogli da imaju minimalne uslove za pripremanje i odigravanje takmičarskih utakmica.
Hokejaši Spartaka za vikend učestvovali na turnirima u Mađarskoj i Hrvatskoj

Selekcija U-10 (igrači do 10 godina) su u subotu nastupili na turniru B kategorije u Budimpešti i ostvarili polovičan uspeh odigravši ukupno 4 utakmice (2 pobede i 2 poraza).

Na ovom turniru ekipa iz Subotice je nastupila u oslabljenom sastavu, bez 2-3 standardna igrača, zbog bolesti i privatnih obaveza. Za HK Spartak su igrali: Đukanović Luka, Bašić Palković Filip, Kiš Matej, Pećerić Petar, Pećerić Slaven, Kostić Luka, Sekulić Elena, Bukvić Nikita i Feher Čongor. Trener: Jaramazović Zoran.

  • KMH Budapest - HK Spartak  2:4
  • HK Spartak - Vasas SC   0:5
  • HK Spartak - Tisza Volan Szeged  1:5
  • HK Spartak - Jegkert SE  7:4

Selekcija U-8 (igrači do 8 godina) su nastupili na turniru B kategorije u Dunaujvarošu (Mađarska), gde su takođe odigrali 4 utakmice, na kojima su pokazali veliku borbenost i požrtvovanje, i u svakoj od njih, u neizvesnoj i kvalitetnoj završnici, izgubili sa tesnim rezultatom.

Za HK "Spartak" su nastupili: Konakov Novak, Pećerić Slaven, Lulić Marko, Nimčević Nemanja, Hajdu Mark, Kuntić David, Benčić Mihajlo, Vaštag Ivett, Ujhelji Hunor i Rac Sabo Hanna. Trener: Brestovac Uroš.

  • HK Spartak - Ifj Ocskaj Gabor   0:3
  • HK Spartak - Dab Docler B1   3:4
  • HK Spartak - Polus Pingvinek  0:1
  • HK Spartak - Dab Docler B2    2:3

Svi ostvareni rezultati dobija dodatno na težini ako se uzme u obzir činjenica da su sve ekipe koje su bili rivali igračima Spartaka već minimum 1,5 - 2 meseca na ledu, dok HK "Spartak" i dalje željno iščekuje postavljanje ledene površine na klizalištu u Subotici.

U kategoriji seniora HK "Spartak" je u subotu imao svoje predstavnike na utakmicama u InLine hokeju (hokej na rolerima) u Prvenstvu Hrvatske, gde nastupaju za ekipu IHK "Partizan". Za sezonu 2014/2015 prijavljeni su: Alaker Erich, Večić Vladimir, Sabadoš Robert, Bursać Nikola, Plavšić Dominik i Brestovac Uroš. Postignuti su sledeći rezultati:

  • IHK Srake (Zagreb) - IHK Partizan   1:11
  • IHK Partizan - IHK Sisak   12:0
  • IHK Dinamo (Zagreb) - IHK Partizan  6:5
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2342
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

inline hokej

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.