• Pregleda: 1864

Hokejaši Spartaka učestvovali na završnom turniru VUB Prvenstva Mađarske

Za vikend (8-9. mart) u Budimpešti je održan završni turnir VUB Prvenstva Mađarske, za MIX ekipe (U12/U14/U16) na kojem su učestvovale po 2 najbolje ekipe iz ligaškog dela takmičenja iz obe Divizije (sever i jug) - White sharks (Budimpešta), Szabolcsi JE (Nyiregyhaza), NS Stars (Novi Sad) i Spartak (Subotica).
Hokejaši Spartaka učestvovali na završnom turniru VUB Prvenstva Mađarske

Na "VUB Final Four" vikendu u Budimpešti u polufinalu (subota) su se sastali mađarska ekipa "White Sharks" koja je superiorno savladana od novosadske ekipe "NS Stars" sa neverovatnih 0:34, po trećinama 0:11, 0:13 i 0:10, dok je u u drugom polufinalnom paru Spartak bio bolji od ekipe Szabolcsi JE rezultatom 2:17, po trećinama 0:7, 0:6 i 2:4

U nedelju su odigrane utakmice za konačan plasman u kojima su se prvo sastale mađarske ekipe "White Sharks" i "Szabolcsi JE", a u utakmici sa malim brojem golova trijumfovala je ekipa hokejaškog kluba "Szabolcsi JE" (3:2) koja je i osvojila treće mesto. U finalu su se očekivano našla dva srpska tima - Spartak i NS Stars, a posle 3 četvrtine novosađani su ubedljivo pobedili sa 6:0 (1:0, 4:0, 1:0).

Kako kažu u HK "Spartak", na kraju je osvojeno 2. mesto i srebrna medalja i to je rezultat vredan pomena, te da svi momci zaslužuju najviše pohvale za sav trud i kvalitetan rad tokom cele sezone.

Za HK "Spartak" (MIX ekipa) nastupili su: Velašević Miloš, Sudarević Luka, Popović Nikola, Tancoš Tamaš, Tancoš Gabor, Okulić Slobodan, Pavlović Filip, Kojić Miloš, Petrik Popović Miron, Kovač Viktor, Nešić Mate, Rackov Viktor, Brcan Ljubomir, Pejović Nemanja, Sigulinski Filip, Vaštag Mark, Burger Aleksa, Horvacki Igor, Pajić Miloš, Vidaković Matej. Trener: Jaramazović Zoran

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.