• Pregleda: 1621

Hokejaši Spartaka učestvovali na turniru u Segedinu

U subotu u Segedinu održan je turnir "B" kategorije za hokejaše do 10 godina (U10) na kojem je svoje učešće uzeo i Hokejaški klub "Spartak".
Hokejaši Spartaka učestvovali na turniru u Segedinu

Odigrane su ukupno 4 utakmice i ostvarena su 2 pobede i 2 poraza, ali igrači, treneri i rukovodstvo kluba trebaju i mogu biti veoma zadovoljni sa pokazanom igrom, neospornim kvalitetom, a posebno sa trudom, borbenošću i zalaganjem svih igrača, posebno ako su uzmu u obzir sve "okolnosti" oko leda.

Ostvareni su sledeći rezultati: HK "Spartak" - "Tisza Volan" Seged  4:6,  HK "Spartak" - "Dab Docler" Dunaujvaros 9:11, HK "Spartak" - "Budai Bocsok" Budapest  17:2, i HK "Spartak" - "Tati Tigrisek" Budapest   11:2

Za HK "Spartak" su nastupili: Đukanović Luka, Kostić Luka, Pećerić Petar, Sekulić Elena, Herbatin Oliver, Kiš Matej, Bukvić Nikita, Feher Čongor, Šandor David i Miklenović Mellanija. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Lalo Odgovori
Bravo!!
Ana Odgovori
Kad će led u Subotici?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.