Komentara: 1
Pregleda: 1707

Hokejaši Spartaka (U8) nastupili na turniru u Kiškorošu

28.10.2014. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
Posle prošlonedeljnog nastupa u Dunaujvarošu, takođe na turniru B kategorije na kojem su subotički "ledeni oklopnici" pretrpeli sva četiri poraza, već ove nedelje su uspeli da zabeleže i prvu pobedu u sezoni na turnirima B kategorije, kao i jedan nerešen rezultat, uz dva poraza.
Hokejaši Spartaka (U8) nastupili na turniru u Kiškorošu

HK "Spartak" je sa svojom selekcijom U8 nastupio na još jednom turniru B kategorije i ostvario sledeće rezultate: HK "Spartak" - "Vašaš" SC   1:5, HK "Spartak" - HC "Kiškoroš" 6:1, HK "Spartak" - Dab Docler B1  0:2 i HK "Spartak" - Dab Docler B2  2:2.

Za HK "Spartak" su nastupili: Konakov Novak, Pećerić Slaven, Kuntić David, Nimčević Nemanja, Vučinić Vasilije, Miklenović Mellanija, Rac Szabo Hanna, Benčić Mihajlo, Hajdu Mark i Lulić Marko. Trener: Jaramazović Zoran

Hokejaši Spartaka (U8) nastupili na turniru u Kiškorošu

Napredak u igri je evidentan, a prvenstveno se treba istaći njihova borbenost, trud i zalaganje, sa kojom u velikoj meri nadoknađuju nedostatak treninga na samom ledu.

Sledeće planirana aktivnost za ovu uzrasnu kategoriju je turnir takođe B kategorije koji treba da se održi u Segedinu u drugoj polovini novembra..

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1707
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.