Komentara: 0
Pregleda: 3091

Hokejaši imali dosta aktivnosti proteklog vikenda

09.01.2015. u 09:54h
Izvor: Subotica.com
Hokej klub "Spartak" je i u 2015. godinu ušao punom parom, sa odigravanjem takmičarskih utakmica i sa dodatnom obavezom za dalji rad i napredak. Mladi hokejaš do 12 godina nastupili su u Beogradu, kombinovana ekipa (U12/14/16) nastupila je u Novom Sadu na VUB Prvenstvu Mađarske, dok je najmlađa selekcija sastavljena od igrača do 8 godina odigrala 4 utakmice na turniru C kategorije u Mađarskoj.
Hokejaši imali dosta aktivnosti proteklog vikenda

Selekcija U12 je u subotu odigrala 2 utakmice u Beogradu, u kojima su poraženi od druge ekipe Partizana a 4:3 i pobedili ekipu drugu ekipu Crvene zvezde (Red Team) sa 4:2.

Najmlađa takmičarska selekcija koja igra na ceo teren je prvog vikenda u januaru gostovala beogradskim klubovima HK "Partizan" II i HK "Red Team" (Crvena zvezda II) sa kojima je odigrala veoma dinamične i kvalitetne utakmice, koje su do samog kraja bile neizvesne i interesantne.

HK "Spartak" U12 je nastupio u sledećem sastavu: Sudarević Luka, Konkolj Šok Henrik, Burger Aleksa, Herbatin Oliver, Sigulinski Filip, Vaštag Mark, Horvacki Igor, Jaramazović Maximilian, Feher Balint, Horvat Adam, Sigulinski Mateja, Bašić Palković Filip, Bašić Palković Andrej, Kiš Matej, Kostić Luka, Šandor David, Pećerić Petar. Trener: Brestovac Uroš i Morris Nolan

Selekcija MIX (U12/U14/U16) je u nedelju nastupila na 2 utakmice u sklopu VUB Prvenstva Mađarske u Novom Sadu, ali nažalost u oslabljenom sastavu bez nekoliko igrača koji su bili povređeni ili na godišnjim odmorima, te su protiv domaćina HK "NS Stars" pretrpljena dva poraza, rezultatima 5:2 i 13:4.

Hokejaši imali dosta aktivnosti proteklog vikenda

Sastav ekipe HK "Spartak": Velašević Miloš, Sudarević Luka, Okulić Slobodan, Tancoš Tamaš, Brcan Ljubomir, Pejović Nemanja, Rackov Viktor, Đorđević Aleksandar, Sigulinski Filip, Vaštag Mark, Vidaković Matej, Horvacki Igor, Jaramazović Maximilian, Feher Balint, Sigulinski Mateja, Kiš Matej, Pećerić Petar i Kostić Luka. Trener: Jaramazović Zoran i Hennelly Yul.

Selekcija U8

Selekcija U8 je u nedelju nastupila na turniru C kategorije u mađarskom Szekszardu, na kojem su ostvarili sve 4 ubedljive pobede i još jednom dokazali da su "prerasli" turnire ove kategorije i da ubuduće, u ovom sastavu, treba da nastupaju na jačim turnirima B kategorije, uz eventualni pokušaj pred kraj sezone okušati se i na turniru A kategorije, sa najboljim ekipama iz cele Mađarske.

Hokejaši imali dosta aktivnosti proteklog vikenda

Na tunriru u Szekszardu postignuti su sledeći rezultati: Spartak - Szigeti Bikak 4:0, Spartak - Balu-T 10:1, Spartak - Szekszard JE 13:0 i Spartak - Szigeti Bikak 11:4.

Za HK "Spartak" U8 su nastupili: Konakov Novak, Hajdu Mark, Janković Ognjen, Kukaras Luka, Kuntić David, Lulić Marko, Nimčević Nemanja, Pećerić Slaven, Rac Szabo Hanna, Szabo Mate, Vučinić Vasilije i Benčić Mihajlo. Trener: Brestovac Uroš

Hokejaši imali dosta aktivnosti proteklog vikenda

Već narednog vikenda nastavljaju se utakmice i nastupi takmičarskih selekcija HK "Spartak", te tako MIX ekipa nastupa u sklopu VUB Prvenstva Mađarske u Budimpešti gde ih dočekuje ekipa "White sharks", dok selekcija U10 ima turnir B kategorije u Szekszardu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3091
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.