Komentara: 8
Pregleda: 2577

Hokej: Ženska reprezentacija Srbije igra dvomeč sa Slovenkama na Gradskom klizalištu

14.01.2022. u 16:10h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda Subotica će biti domaćin hokejaških duela ženske reprezentacije Srbije, okupljene u ekipi "Serbia girls", koja će u dvomeču ugostiti "Olimpiju" iz Ljubljane. Utakmice se igraju na Gradskom klizalištu u subotu od 20,30 časova i u nedelju 16.01. od 12:30h.
Hokej: Ženska reprezentacija Srbije igra dvomeč sa Slovenkama na Gradskom klizalištu

Reprezentacija Srbije se priprema za istorijski debi na IIHF Svetskom prvenstvu, treća divizija, koje ce se igrati u drugoj polovini marta u Beogradu.

- Reprezentacija Srbije je izuzetno mlada, sve devojke su uzrasta od 14 do 20 godina, ali veoma talentovana i željna dokazivanja na međunarodnoj sceni. Hokej za žene se intenzivno razvija svuda u svetu i regionu, a od strane Svetske hokejaške federacije ovaj napredak je izuzetno podržan i cenjen - ističe Uroš Brestovac iz Hokej kluba "Spartak". - U Subotici se značajna pažnja posvećuje radu sa devojkama, o čemu govori i podataka da je čak 10 devojka uvrštenou nacionalnu selekciju Srbije.

Ulaz na utakmice je besplatan, a domaćini susreta pozivaju ljubitelje najbrže kolektivne igre na svetu da dođu i pogledaju zanimljive utakmice ovog vikenda, uz informaciju da supopularni "zmajčeki" poslednji put u našem gradu gostovali još '80-tih godina prošlog veka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 2577
Povezane teme

hokej na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.