Komentara: 0
Pregleda: 3180

Hokej: Održan 2. turnir Juniorske lige, Spartakove selekcije imale zapažene nastupe

18.12.2019. u 09:55h
Izvor: Subotica.com
Hokej klub "Spartak" proteklog vikenda bio je domaćin drugog ovosezonskog turnira u sklopu Juniorske hokejaške lige, na kojem nastupaju selekcije U12, U15 i U18 iz Vojvodine, Vukova iz Sarajeva, Siscie iz Siska i domaćina Spartaka.
Hokej: Održan 2. turnir Juniorske lige, Spartakove selekcije imale zapažene nastupe

Subotički klub se još jednom pokazao kao odličan domaćin ovakve manifestacije, a već posle desetak dana treniranja na ledu u svom gradu, primetan je veliki napredak u igri subotičkih hokejaša.

Na turniru u Subotici Spartakove selekcije U12 i U15 su zabeležile sve tri pobede, dok je selekcija U18 posle ubedljivih poraza na startu takmičenja ovaj put bila tvrd orah na obe utakmice i na kraju "otkinula" bod Sisciji, koja je u prethodne dve sezone u ovim generacijama bila osvajač lige.

- Sve u svemu, viđen je poprilično kvalitetan hokej, sa nekoliko izuzetno uzbudljivih i neizvesnih utakmica, koje će zasigurno doprineti daljem sportskom napretku ovih generacija - kaže Uroš Brestovac iz HK "Spartak".

Za U12 selekciju nastupili su: Husti Csanad, Poljakovic Filip, Penava Ognjen, Ponjavić Iva, Temunović Vanja, Bem Karlo, Popov Jovana, Poljaković Lana, Rac Sabo Hanna, Gubičak Leon, Marton Leon, Čepela Filip, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Milanko Danilo, Mandić Antonija, Popov Novak i Ponjavić Andrija. Trener: Brestovac Uroš i Cox Michelle.

Hokej: Održan 2. turnir Juniorske lige, Spartakove selekcije imale zapažene nastupe

Spartak U15

Za selekciju U15 su nastupili: Đukanović Luka, Penava Veljko, Sekulić Elena, Benčić Anastasija, Kiš Matej, Šandor David, Vučić Aleksa, Fekete Kristof, Balogh Mate, Milodanović Ana, Rajković Martin, Stantić Sara, Janković Ognjen, Kukaras Luka, Kuntić David i Vučinić Vasilije. Treneri: Brestovac Uroš i Cox Michelle.

Za selekciju U18 HK Spartak su nastupali: Sudarević Luka, Vereš Sintia, Katančić Erik, Distl Džuliano, Đorđević Aleksandar, Vinčić Smiljana, Žikić Emilija, Ilić Dana, Kiš Matej, Fekete Kristof, Balogh Mate i Šandor David. Treneri: Brestovac Uroš i Cox Michelle.

PRVENSTVO SRBIJE ZA U8 I U10

Prethodnog vikenda svoje utakmice na turnirima u sklopu prvenstva Srbije u Beogradu su imale i selekcije U8 i U10 HK Spartak, koje su takođe zabeležile izuzetne sportske rezultate, te je i kod njih i te kako vidljiv svakodnevni trenaži proces na subotičkom klizalištu. Selekcija U8 je doživela samo jedan, pomalo nesrećan poraz na 5 utakmica, dok je selekcija U10 zabeležila tri pobede i dva poraza.

Hokej: Održan 2. turnir Juniorske lige, Spartakove selekcije imale zapažene nastupe

Spartak U8

Hokej: Održan 2. turnir Juniorske lige, Spartakove selekcije imale zapažene nastupe

Spartak U10

Za selekcije U8 i U10 su nastupali: Poljaković Filip, Stipić Relja, Maravić Tijana, Mandić Antonija, Anđelković Luka, Budinčević Petar, Iveljić Matija, Marko Filip, Ponjavić Andrija, Popov Novak, Rajković Marjan, Boršoš Augustin, Blažić Teodor, Šabić Iva, Simić Ljubinka, Mandić Petar, Kovač Nina, Kesejić Ivan, Mandić Marta, Lakićević Vidak, Maravić Stefan,Rajković Marin, Kostić Vuk, Brestovac Tara. Trener: Cindel Norbert. Vođa ekipe: Kovač Norbert.

Narednog vikenda u Subotici odigraće se utakmice Prvenstva Srbije u selekciji U16 u kojima Subotičani dočekuju Crvenu zvezdu (petak 20,30h) i Partizan (subota 20,30h), dok se u nedelju na Gradskom klizalištu u Subotici, u terminu od 12,30 do 17,45 časova, održava turnir u sklopu Prvenstva Srbije za selekcije U8 i U10.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3180
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

uroš brestovac

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.