Komentara: 0
Pregleda: 1407

Hokej: Nastavljen kontinuitet dobrih rezultata mlađih selekcija Spartaka

09.03.2018. u 15:50h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Hokej: Nastavljen kontinuitet dobrih rezultata mlađih selekcija Spartaka

Hokej klub "Spartak" je i prethodnog vikenda nastupao sa svojim selekcijama na turnirima i utakmicama u Srbiji i u Mađarskoj, i što je najvažnije nastavio kontinuitet u radu, takmičenju, dobrim rezultatima.

Selekcija U14 je imala tzv "dupli program" jer je u subotu 03.03. nastupila u B Prvenstvu Mađarske, u fuziji sa HC Kiškoroš, i zabeležila izuzetno važnu pobedu tek posle produžetaka protiv ekipe KSI iz Budimpešte, posle velike borbe, puno preokreta i neizvesne završnice sa 6:5 (1:1 2:3 2:1 1:0).

Već narednog dana, U14 HK Spartak je nastupila u Novom Sadu na utakmici Prvenstva Srbije protiv domaćeg sastava HK NS Stars, gde su takođe izvojevali važnu pobedu rezultatom 9:3 (1:1 5:0 3:2). U prvom delu utakmice su se subotički hokejaši "pronalazili", da bi početkom druge trećine slomili otpor domaćina i sigurnom igrom priveli utakmicu kraju.

Hokej: Nastavljen kontinuitet dobrih rezultata mlađih selekcija Spartaka

Sastav U14 HK Spartak na ove dve utakmice: Đukanović Luka, Vereš Sintia, Sabo Rac Albert, Kostić Luka, Vučić Aleksa, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Antonijević Aleksandar, Pećerić Slaven, Sekulić Elena, Feher Balint, Kiš Matej, Feher Čongor, Rac Sabo Lilla, Šandor David, Vinčić Smiljana, Stantić Dario. Treneri: Brestovac Uroš, Jaramazović Zoran i Kolarić Aleksandar.

Selekcija U12 je takođe nastupila u B Prvenstvu Mađarske u fuziji sa HC Kiškoroš, ali u nedelju 04.03. u Dunaujvarošu, gde su dočekali ekipu Vašaš SC iz Budimpešte, i u izuzetno tvrdoj utakmici na kraju pretrpeli poraz sa 0:2 (0:0 0:1 0:1), delom i zbog činjenice da su nastupili u oslabljenom sastavu, bez nekoliko standardnih igrača, a od subotičke dece su nastupili: Kuntić David, Vučinić Vasilije, Kukaras Luka, Pećerić Slaven, Janković Ognjen, Nimčević Nemanja i Nađ Matej. Trener: Jaramazović Zoran.

- Ono što je verovatno bio najinteresantniji deo programa aktivnosti za vikend, barem za nas u klubu je bio nastup naše selekcije U-6 (tzv "šetači"), dečaci i devojčice koji su ove sezone počeli da treniraju hokej na ledu u našem klubu i koji su regrutovani iz naše Školice klizanja. Njihovo "vatreno krštenje" je bilo na turniru u Novom Sadu, gde su ekipe HK Vojvodina, HK NS Stars i HK Spartak svaka napravila po svoje 2 ekipe i sa ukupno 6 ekipa se igralo po principu "svako sa svakim". - rekao je Brestovac - Ova vrsta turnira je već tradicionalna pred kraj svake sezone između ovih klubova, a služi i kao odlična prilika da deca "razbiju" tremu, odnosno da svojim roditeljima i ostalim navijačima na delu pokažu šta su naučili tokom sezone, da se upoznaju sa novim drugarima i da uživaju u igri. Rezultat je bio u apsolutno drugom planu, a najvažnije je da su se skoro sva deca upisala u listu strelaca i da su svi bili prezadovoljni na kraju turnira.

Hokej: Nastavljen kontinuitet dobrih rezultata mlađih selekcija Spartaka

Neki novi klinci, o kojima će se tek pričati u svetu hokeja su: Poljaković Filip, Gladić Ramona, Kovač Nina, Boršoš Augustin, Lakićević Vidak, Ezgeta Teodor, Mandić Petar, Mandić Marta, Šabić Iva, Rajković Marin, Hajduković Jovan, Kostić Vuk, Nađ Strahinja, Marton Erik, Tikvicki Martina, Tikvicki David, Simić Ljubinka, Blažić Teodor, Marko Filip i Maravić Stefan. Treneri: Brestovac Uroš, Kolarić Aleksandar, Fabec Joseph i Reznička Đula.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1407
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.