Komentara: 0
Pregleda: 3075

Hokej na ledu: Vikend prepun aktivnosti mlađih selekcija Spartaka

27.02.2018. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Iza Hokej kluba "Spartak" je još jedan izuzetno dinamičan i bogat vikend na ledu, Subotičani su nastupali sa skoro svim svojim takmičarskim selekcijama, u Srbiji i u Mađarskoj.
Hokej na ledu: Vikend prepun aktivnosti mlađih selekcija Spartaka

Selekcija U8 je u nedelju nastupila na turniru "B" kategorije u Segedinu, gde je odigrala četiri utakmice i upisala dve pobede (GP Szeged Vizmu sa 2:1 i 2:0) i dva poraza (Vasaš Budapest 1:3 i 0:1).

Za U8 su nastupili: Poljaković Filip, Ponjavić Andrija, Sabo Rac Emil, Anđelković Luka, Popov Novak, Budinčević Petar, Iveljić Matija, Lukić Dunja, Rajković Marjan, Boršoš Augustin, Gladić Ramona, Kovač Nina i Nađ Strahinja. Trener: Kolarić Aleksandar.

Hokej na ledu: Vikend prepun aktivnosti mlađih selekcija Spartaka

Selekcija U10 je dan ranije u Segedinu imala svoj turnir "B" kategorije i zabeležila sve četiri pobede (Baja 7:1, MAC B 14:0, KMH B 13:1, Segedin 11:0), uz impresivnu gol razliku od +43 (45:2),

- Selekcija U10 je još jednom potvrdila svoj kvalitet i potrebu daljeg takmičenja na turnirima "A" kategorije, sa najboljim ekipama u Mađarskoj. Zanimljiv detalj jeste da je svaki igrač iz subotičkog sastava postigao barem po jedan gol na ovom turniru, što potvrđuje timsku igru cele ekipe. - kaže Uroš Brestovac, trener ekipe

Hokej na ledu: Vikend prepun aktivnosti mlađih selekcija Spartaka

Sastav U10: Konakov Novak, Bem Karlo, Temunović Vanja, Gubičak Leon, Penava Ognjen, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Benčić Mihajlo, Mandić Antonija, Nimčević Andrej, Milanko Danilo i Miladinović Stefan.

Selekcija U12 je nastupila u okviru Prvenstva Mađarske u fuziji sa Kiskorošom i zajedničkim snagama savladala izuzetno neugodnu ekipu Pesterzsebeti Farkasok sa 5:2, gde su svih 5 golova za kombinovani sastav postigli igrači iz Subotice (Pecerić Slaven 3, Kuntic David 1, Antonijevic Aleksandar 1).

- Ovom pobedom selekcija U12 se na neki način "osvetili" ekipi iz Budimpešte za poraz iz prvog dela sezone (0:5) i potvrdili kvalitetan rad u klubu tokom cele sezone. Pored navedenih strelaca, od subotičke dece su nastupili još i Janković Ognjen, Kukaras Luka, Nađ Mateja, Nimčević Nemanja i Vučinić Vasilije. - dodaje Brestovac

Hokej na ledu: Vikend prepun aktivnosti mlađih selekcija Spartaka

Selekcija U14 je nastupila na dva "fronta" - u subotu u sklopu Prvenstva Mađarske (fuzija sa Kiskorošom) su savladali ekipu KMH iz Budimpešte sa 3:1, dok su u nedelju u Subotici, u sklopu Prvenstva Srbije odigrali 2 utakmice sa novosadskom Vojvodinom i slavili oba puta (12:0 i 6:0).

Za U14 su nastupili: Vereš Sintia, Đukanović Luka, Sabo Rac Albert, Feher Balint, Vinčić Smiljana, Horvat Adam, Feher Čongor, Šandor David, Sekulić Elena, Vučić Aleksa, Pećerić Petar, Kiš Matej, Kostić Luka, Sabo Rac Maksim i Antonijević Aleksandar. Treneri: Brestovac Uroš, Fabec Joseph i Jaramazović Zoran.

Veterani najbolji na turniru u Mađarskoj

Na kraju, veterani Spartaka su nastupili na međunarodnom turniru u Mađarskoj, na kojem je učestvovalo ukupno 10 ekipa iz 4 države (Mađarska, Rumunija, Slovačka i Srbija) na kojem su osvojili 1. mesto. Odigrali su četiri uzbudljive utakmice sa "vršnjacima" iz regiona, i u ukupnom plasmanu ostvarili najbolje rezultate.

Sastav veterana Spartaka: Alaker Erik, Basarić Igor, Skenderović Aleksandar, Fazekaš Đorđe, Šandor Žolt, Dujmović Nikola, Desnica Prvoslav, Sakala Zolika, Ladocki Čaba, Dakić Srđan, Krstić Vanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3075
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.