Komentara: 1
Pregleda: 3512

Hokej na ledu: Veteranski turnir okupiće 14 ekipa iz 8 država

24.01.2020. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Hokej na ledu: Veteranski turnir okupiće 14 ekipa iz 8 država

Predstojećeg vikenda Subotica će biti domaćin tradicionalnog, petanestog po redu, međunarodnog turnira "Winter classic - Subotica" za veterane na kojem će učestvovati ukupno 14 ekipa iz osam država (Kanada, Češka, Slovačka, Mađarska, Bugarska, Slovenija, Makedonija i Srbija).

RADNO VREME KLIZALIŠTA ZA VIKEND - Zbog održavanja turnira klizalište za građane rekreativce će biti otvoreno u petak prepodne i u nedelju u terminima od 15 do 17 časova, odnosno 18 do 20 časova.

Među ekipama koje će uzeti učešće na XV "Winter classic"-u su "Vancuver" (Kanada),  "Magic of hockey" (Češka), "Old boys" (Slovačka), "Jasenice" i "Prevoje" (Slovenija), "Fehervar", "Kiškoroš" (Mađarska), "Torpedo Sofia" i "Ice devils" (Bugarska), "Basa stumperk" (Makedonija) i iz Srbije "Drvene nogice", Vojvodina sa dve ekipe i naravno domaćin Spartak.

MLAĐE SELEKCIJE U SARAJEVU - Dok će se veterani okupiti u Subotici, selekcije U12 U15 i U18 putuju za Sarajevo, na treći turnir regionalne Juniorske hokejaške lige, gde će u tri dana takmičenja svaka od ekipa odigrati po tri utakmice.

Za manje od 48 časova nadmetanja planirano je da se odigra 28 utakmica. Svaka ekipa odigraće četiri utakmice (po zvaničnim veteranskim pravilima svetske hokejaške federacije). Većina igrača na ovo turniru je nekada davno nosila dres svoje reprezentacije na velikim takmičenjima. Kao i uvek akcenat je na dobrom druženju i upoznavanju, ali daleko da nema takmičarskog naboja i da neće biti atraktivnih poteza, tako da stoji otvoren poziv za sve da u naredna tri dana pogledaju neki od mečeva. Ulaz za sve zainteresovane koji žele da gledaju mečeve najbržeg timskog sporta je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3512
Povezane teme

hokej na ledu

gradsko klizalište

winter classic turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.