• Pregleda: 4718

Hapšenje osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojnih droga

Hapšenje osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i prodaju opojnih droga

Subotička policija je u poslednjih 15 dana, u dve odvojene akcije, lišila slobode i donela rešenje o zadržavanju do 48 časova za osam lica zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Subotice vršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U okviru prve akcije slobode su lišeni Vedran M. (1972.) i Mladen B. (1959.) iz Zemuna, i Subotičani: Nenad B. (1987.), Nikola S. (1989.), Branko S. (1975.) i Milan O. (1987.), dok su u drugoj akciji slobode lišeni: Anika N.A. (1987.) iz Sente i Atila E. (1990.) iz Bačke Topole.

U ovim akcijama pronađena je i oduzeta veća količina droga: ''marihuana'', ''hašiš'', ''heroin'', ''kokain'' i ''ekstazi''. Svi osumnjičeni su saslušani i uz krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici koji im je odredio pritvor.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
mirdaa Odgovori
Drzite se braco
Gargamel Odgovori
Pošto je moj poslednji komentar očigledno zasmetao nekome, jer izgleda smatraju da ovakve ljude ne treba nazivati bagrom, ponoviću ga malko pristojnije.

Policijo, hapsi neradnike koji truju omladinu i ne rade ništa korisno po ceo dan.

Nadam se da su moderatori sada zadovoljni rečima koje sam upotrebio kako bih bolje opisao ove divne mladiće koji su uhapšeni zbog divne delatnosti kojom se bave.

Hvala na odobravanju ovog komentara.

p.s. ako je toliki problem reč "bagra" kako su onda dozvoljene reči poput "je#i" koju sam video u drugim komentarima?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.