Komentara: 12
Pregleda: 11816

Hapšenja i u Subotici u okviru akcije suzbijanja opšteg kriminala

25.06.2019. u 18:03h
Izvor: Subotica.com
U više odvojenih akcija koje su imale za cilj suzbijanje opšteg kriminala, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u saradnji sa nadležnim tužilaštvima uhapsili ukupno 62 osobe, od čega dve u Subotici zbog sumnje da su izvršili dve teške krađe.
Hapšenja i u Subotici u okviru akcije suzbijanja opšteg kriminala

Subotička policija uhapsila je M. D. (1993) i N. K. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dve teške krađe.

Oni se terete da su zajedno sa Đ. D. (1997), koji se nalazi na izdržavanju kazne zatvora, uz pomoć podesnog predmeta nasilno otvorili prozor na jednoj porodičnoj kući i iz nje otuđili srebrni nakit u vrednosti od oko 20.000 dinara.

Nakon toga su na isti način ušli u drugu kuću, izvršili premetačinu i otuđili zlatni nakit u vrednosti od oko 20.000 dinara, kao i 4.000 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 11816
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

teška krađa

hapšenje

saopštenje policijske uprave subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.