Komentara: 2
Pregleda: 4637

Hala sportova gotova za mesec dana

11.08.2011. u 17:48h
Izvor: RTV Yueco
Hala sportova gotova za mesec dana

Radove na izgradnji Hale sportova obišli su pokrajinski sekretar za omladinu i sport Modest Dulić i član gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović. U nadogradnju Hale sportova uloženo je 42 miliona dinara, a subotički sportisti dobiće 800 kvadrata moderno opremljenog prostora na korišćenje.

Posle više od 30 godina subotička Hala sportova dobiće lepši i moderniji izgled. Radovi teku po planu, u toku je postavljanje bočnih panela čijim će završetkom hala dobiti svoj završni izgled.Urađene su nove betonske stepenice koje vode do hale kao i betonska konstrukcija za postavljanje lifta za osobe sa invaliditetom. Kompletno je urađena vodovodna mreža, a postavljeni su pvc prozori i vrata.

Radove na izgradnji Hale sportova obišao je i pokrajinski sekretar za omladinu i sport Modest Dulić koji je istakao da je zadovoljan kako teku radovi. Pored toga naglasio je da će završetkom radova na Hali subotički sportisti dobiti jedan nov i reprezentativan objekat. Pored ovog objekta, završeni su i radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale u Tehničkoj školi, završena je i projektna dokumentacija za fiskulturnu salu u Đurđinu, završeno je više od deset otvorenih terena, sanirana je većina sala na teritoriji grada, a očekuje se da sledeće godine bude završen i kompleks zatvorenih bazena u Dudovoj šumi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4637
Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

subotička hala sportova

Modest Dulić

javornik preduzeće

nemanja simović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.