Komentara: 10
Pregleda: 5405

Gužva na Horgošu, na lokalnim putevima prohodno

27.07.2013. u 18:02h
Izvor: RTV Yueco
Zbog turističke sezone koja je u toku pojačene su gužve na auto-putu i graničnim prelazima između Srbije i Mađarske. Preko nedelje se čeka oko 30 minuta za ulazak u zemlju na graničnom prelazu Horgoš, dok vikendom čeka se i do tri časa. Za izlazak iz zemlje čeka se oko pola sata do sat. Na lokalnim putevima intezitet saobraćaja nije pojačan.
Gužva na Horgošu, na lokalnim putevima prohodno

Na raskrsnici kod Hotela “Patria” u špicevima stvaraju se gužve. Vozači kažu da preteranih gužvi nema na lokanim putevima.

U Savetu za bezbednost objašnjavaju da kako bi smanjili intezitet saobraćaja grad postavlja kružne tokove i radi na izmeštaju teretnog saobraćaja iz centra grada. Sve što rade je u cilju poboljšanja bezbednosti saobraćaja u gradu, tvrde u savetu.

U Saobraćajnoj policiji vozačima savetuju da, ukoliko planiraju putovanje, prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

U Regionalnom centru granične policije kažu da će gužve potrajati do kraja avgusta, a predviđa se da će tokom ove letnje sezone granicu kod Horgoša preći oko dva miliona putnika.Zato se vozačima preporučuje da koriste druge granične prelaze: Kelebija, Bački Vinogradi, Bački Breg i Đala.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5405
Povezane teme

gužva na graničnim prelazima

gužve na graničnim prelazima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.