Komentara: 23
Pregleda: 13294

Grupa građana najavljuje protest zbog Mirninog i Gaborovog uspeha

21.01.2013. u 12:17h
Jučerašnji dan je za veliki broj građana Srbije, a pogotovo Subotice bio dan kada su se slavile mnoge pobede i uspesi. Od ranih jutarnjih časova, od juga Srbije preko Beograda, Čilea pa sve do Australije stizale su lepe vesti koje su obradovale milione građana Srbije i onih koji su vezani za istu. Svoje nezadovoljstvo ovim pozitivnim vestima iskazala je grupa građana "Mrzim sve" koja je za sutra najavila proteste.
Grupa građana najavljuje protest zbog Mirninog i Gaborovog uspeha

Veliki doprinos uspešnom danu donela su i dva subotička "predstavnika" - Mirna Radulović i Gabor Sagmajster koji su sjajno reprezentovali naš grad u Srbiji i u svetu. Ovim povodom gradska vlast odlučila je da u sredu pripremi skroman zajednički doček najboljem glasu i najboljem gasu Srbije.

Na ovu odluku lokalne samouprave reagovala je neformalna grupa građana "Mrzim sve" (sa sedištem u Subotici) saopštenjem u kojem se pre svega kritikuje i osuđuje uspeh Subotičana na Dakar reliju i Prvom glasu Srbije. Oni smatraju da im je (kao grupi i individualno) nanešena velika duševna bol i nepravda pošto su nedelju, inače miran dan predviđen za odmor, morali da provedu aktivno (online i offline) mrzeći sve što se pozitivno dešavalo tog dana.

U nastavku saopštenja kaže se da će neformalna grupa "Mrzim sve" tokom sutrašnjeg dana organizovati proteste po Internetu skretajući pažnju na to da Mirnin i Gaborov uspeh apsolutno neće doprineti njihovom ličnom interesu i da je samim time nepravedno da se ovo dvoje ističu kao ličnosti dana u našem gradu.

"Ne razumem kako ljudi mogu da se raduju tuđoj sreći i uspesima??! Pa valjda smo mi prvo najbitniji sebi pa onda drugi nama??! U kakvom to svetu to živimo??! " - priča ogorčeno Mirko Svemirko, jedan od članova grupe građana "Mrzim sve"

"Smatram da je neprikladno da dok je subotička privreda na kolenima i grad u ruševinama da se priča o uspesima nekih tamo Subotičana, koji su uzgred rečeno sami krivi za to što su postigli? Zašto mi koji smo depresivni i neostvareni u životu moramo da slušamo o nečijim uspesima?!" - dodaje Mirko

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 13294
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.