• Pregleda: 1816

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije zadovoljan rezultatima izbora

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije zadovoljan rezultatima izbora
Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije zadovoljan je rezultatima izbora u mesnim zajednicama, gde je ukupno osvojio 9,27 odsto glasova. Najbolji rezultat postigli su u Mišićevu gde su osvojili 45,5 odsto glasova, odnosno 4 mandata, nakon toga u Bajmoku sa 9,60 odsto glasova, Peščari 7,60 odsto i na Kelebiji 3,68 odsto glasova. Iako u SDP-u kažu da su očekivali pobedu u MZ Mišićevo, zadovoljni su rezultatom s obzirom na to da su po njihovim rečima ime “Dom kulture” koristili pojedinci iz različitih političkih partija radi ostvarivanja političkih interesa. Bez obzira na to, GO Socijaldemokratske partije nastavlja sa svojim aktivnošću, kao što je to radio i ranije, ne obazirujući se na ono što je prošlo.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Pajo Bencik Odgovori
Anticu,jel vidis kako su seljaci bezobrazni ? Pokojem ni dvi iljade nije dosta za zaokruzit.A bas ste se naobecavali svega.Al znas za ubuduce,imas novaca(tako si se falio u selu) pa malo ubuduce pojacaj,il dovedi i svog pajtasa mafijasa da i on doda koju iljadarku i eto,mozda umesto 4 budu 5 mandata...
SDPS-DSS Odgovori
Pa dobro, koliko su novca dali dobro su i prošli. SDPS je uz novac delio i farmerke, dok je DSS delio samo novac.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.