Komentara: 7
Pregleda: 8402

Gradski bazen sa novim sadržajima

07.06.2011. u 19:22h
Izvor: RTV Yueco
Gradski bazen sa novim sadržajima

Gradski bazen u Dudovoj šumi dobio je novi sjaj. Zaposleni u Javnom preduzeću Stadion potrudili su se da svim građananima omuguće jedan drugačiji i lepši boravak.

Na prvi pogled stekne se utisak da ste u nekom drugom gradu. Iako je sezona tek počela kupača ima, a i bezbednost svih je na prvom mestu. Direktor Javnog preduzeća Stadion Zoran Kalinić više je nego zadovoljan novim sadržajima. Napominje da se voda održava svakodnevno i da je urađeno sve i da oni koji se odluče da vreme provedu na bazenu mogu biti mirni. Spasilačke ekipe su takođe spremne za letnju sezonu.

Uređenje bazena bilo je prijatno iznenađenje i za Nemanju Simovića člana gradskog veća zaduženog za sport omadinu i turizam. Usluga ove godine je na visokom nivou, a samim tim ovo je zadatak za sve zaposlene da svake godine građanima ponude još više sadržaja.

Nađite vremena i uživaj te u novinama koje pruža gradski bazen kako za odrasle tako i za najmađe subotičane.

Na ovom linku pogledajte radno vreme i cene ulaznica za bazen

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 8402
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

cena ulaznice za bazen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.