• Pregleda: 7830

Gradski bazen sa novim sadržajima

Gradski bazen sa novim sadržajima

Gradski bazen u Dudovoj šumi dobio je novi sjaj. Zaposleni u Javnom preduzeću Stadion potrudili su se da svim građananima omuguće jedan drugačiji i lepši boravak.

Na prvi pogled stekne se utisak da ste u nekom drugom gradu. Iako je sezona tek počela kupača ima, a i bezbednost svih je na prvom mestu. Direktor Javnog preduzeća Stadion Zoran Kalinić više je nego zadovoljan novim sadržajima. Napominje da se voda održava svakodnevno i da je urađeno sve i da oni koji se odluče da vreme provedu na bazenu mogu biti mirni. Spasilačke ekipe su takođe spremne za letnju sezonu.

Uređenje bazena bilo je prijatno iznenađenje i za Nemanju Simovića člana gradskog veća zaduženog za sport omadinu i turizam. Usluga ove godine je na visokom nivou, a samim tim ovo je zadatak za sve zaposlene da svake godine građanima ponude još više sadržaja.

Nađite vremena i uživaj te u novinama koje pruža gradski bazen kako za odrasle tako i za najmađe subotičane.

Na ovom linku pogledajte radno vreme i cene ulaznica za bazen

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
RUFUS Odgovori
pazi izjavu IMAMO SUNCOBRAN.PA nemoJ DA ZAJ....AŠ da imate suncobran,imate čak i ležaljke PA PROSTO NE MOGU DA VERUJEM.Pa dokle će te od ovih ljudi praviti debile i idiote i da ih iznenađujete sa česmama za vodu koje vi naravno zovete HIDROMASAŽERI.I TI SI IZNENAĐEN,pa naravno jer u detinjstvu nisi video ni betona ni bazena pa je to za tebe iznenađenje ,ali moraš shvatiti da su neki odrasli u normalnom okruženju a ne u pizdincima i kupali su se u normalnim bazenima i njima je od ovog bazena muka.A inače skoro da zaboravim POKOSILI STE I TRAVU ,PA SVAKA VAM ČAST KAKO STE SAMO USPELI TO SVE DA URADITE.
suboticanka Odgovori
Rufuse, bas si me iskreno nasmejao sa komentarom:) Kako je to sve daleko otišlo da od postavke suncobrana na bazeno ) što se podrazumeva) prave spektakl i povod za izjazivu u medijima, jadno....jadno....
sara Odgovori
a koliko će da košta ako hoćeš da iznajmiš ležaljku? Jedno 400 din????
Na isti taj bazen sam odlazila pre 20 godina i bio je u nmnogo boljem stanju nego sada. Hoću da kažem da 20 godina ni dinara niste uložili u jedini bazen u gradu. Toliko ste sposobni i vredni.
Astronaut Odgovori
Bravo RUFUS :)
Oskar Odgovori
Kad sam slobodan,rado posecujem bazen,jer mi se dopada,dobro je da makar imamo i ovakav bazen.
oki Odgovori
pateticno ... da ne kazem jadno
rax Odgovori
nije to nista u odnosu na onu investiciju od prosle nedelje, koja je objavljena u subotickim medijima. proslo nedeljno kapitalno ulaganje je bila "nadstresica", ne znam vec tacno gde, mislim u nekoj socijalnoj ustanovi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.