Komentara: 1
Pregleda: 612

Gradska biblioteka raspisala konkurs za izbor najlepšeg eseja namenjen srednjoškolcima

20.09.2023. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Povodom obeležavanja sedamdesetogodišnjice od useljenja u sadašnju zgradu, Gradska biblioteka raspisala je konkurs za izbor najboljeg eseja za učenike srednjih škola. Zainteresovani mogu konkurisati pisanjem narativnog, opisnog ili deskriptivnog eseja od tri do 5 stranica.
Gradska biblioteka raspisala konkurs za izbor najlepšeg eseja namenjen srednjoškolcima

Rok za predaju radova je 6. oktobar, a eseji se šalju isključivo u elektronskom formatu na adresu anita.palfi95@gmail.com

Pripovedni esej zainteresovani srednjoškolci mogu pisati na temu "Biblioteka mog grada - moja biblioteka", tema za opisni esej je "Zgrada Nacionalne kasine u književnosti", dok deskriptivni esej učenici treba da pišu na temu "Zgrada Gradske biblioteke Subotica, koja 133 godine stvara istoriju".

Svaki rad mora da sadrži ime i prezime autora, razred, uzrast i kontakt (mejl ili telefon), potom ime, prezime i kontakt mentora (nastavnika) i podatke o školi.

Proglašenje najusešnijih radova zakazano je za 10. oktobar kada će biti upriličena rođendanska proslava Gradske biblioteke.

Tri najbolja rada biće objavljena u elektronskom jubilarnom katalogu Gradske biblioteke.

Više informacija o propozicijama konkursa možete pročitati na zvaničnom sajtu biblioteke

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 612
Povezane teme

gradska biblioteka

gradska biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.