Komentara: 2
Pregleda: 2531

Gradonačelnik posetio novu uslužnu zgradu Politehničke škole

18.03.2015. u 17:57h
Izvor: RTV City
Gradonačelnik Jene Maglai obišao je dvorišnu zgradu u Harambašićevoj broj 4 (OKUD Mladost) koju je grad Subotica predala Politehničkoj školi na korišćenje za školske delatnosti.
Gradonačelnik posetio novu uslužnu zgradu Politehničke škole

Ukupna površina objekta je 662 m2. Namera Škole je da se kompletno preurede tri etaže: suteren, prizemlje i potkrovlje. Suteren je namenjen Školskoj štampariji, prizemlje je rezervisano za učionice grafičkog odseka, a prvi sprat je namenjen za učionice građevinskog odseka.

Škola je već preuredila 3 učionice za održavanje blok nastave i nastave po grupama, i počela sa uklanjanjem pregradnih zidova. Praktično sve građevinske, monterske, keramičarske i molerske radove uradiće učenici Škole, dok će instalacione sisteme: sistem grejanja i vodovod i kanalizaciju uraditi profesionalne firme.

Grad je iz budžeta odvojio ukupno 6.5 milona dinara za ovu investiciju. S obzirom da se Politehnička škola priprema da napusti kabinete i učionice u ulici Matije Gupca broj 10, koji su joj oduzeti restitucijom, razlog je da se zgrada u Harambašićevoj adaptira u novu uslužnu školsku zgradu.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2531
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.