Komentara: 32
Pregleda: 10923

Gradonačelnik osuđuje napad na sugrađane kod bivše fabrike "Zorka"

25.03.2014. u 13:17h
Izvor: Kabinet gradonačelnika
Saopštenje Kabineta gradonačelnika u vezi nasilničkog ponašanja koje se desilo za vikend na teritoriji MZ "Zorka" prenosimo u celosti.
Gradonačelnik osuđuje napad na sugrađane kod bivše fabrike "Zorka"

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai najoštrije osuđuje fizički napad na nevenčane supružnike Z. Č. (29) i H. C. (25) koji su u nedelju ujutru, 23. marta 2014. godine, pretučeni od veće grupe mladića, u blizini bivše fabrike „Zorka”.

- Osuđujem svako nasilje i atak na ljudski integritet i dostojanstvo. Smatram da je ovaj fizički napad na naše sugrađane istovremeno i atak na dobre međuljudske odnose, po kojima je Subotica prepoznatljiva i čime se ponosi, ističe Jene Maglai.

Gradonačelnik Maglai od nadležnih državnih organa očekuje da što pre sprovedu istragu i privedu pravdi odgovorne za ovaj incident.

- Svaki građanin Subotice mora da se oseća sigurno i zato verujem da će policija u najkraćem roku otkriti počinioce i izvesti ih pred lice pravde, naglasio je gradonačelnik Maglai.

Izvor: Kabinet gradonačelnika
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 32
Pregleda: 10923

Povezana vest

Povezane teme

jene maglai

nasilništvo

nasilničko ponašanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.