Komentara: 53
Pregleda: 6352

Gradonačelnik Bakić zaražen koronom, dobro se oseća

27.01.2022. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, obavestio je javnost da je usled zaražavanja kovid-19 virusom u obavezi da se izoluje i podredi lečenju, kako kaže u kućnim uslovima s obzirom na blaže simptome.
Gradonačelnik Bakić zaražen koronom, dobro se oseća

Prvi čovek grada dodao je da shodno okolnostima sve svoje obaveze otkazuje, odnosno pomera za neki drugi termin, po oporavku.

- Nalazim se na kućnom lečenju, nemam povišenu temperaturu ali mogu svim sugrađanima da potvrdim da i ovaj, po oceni mnogih stručnjaka, blaži soj virusa korona, nosi sa sobom velike izazove i poteškoće za naše zdravlje - kratko je prokmentarisao Stevan Bakić i apelovao na građane da se vakcinišu kako bi posledice eventualne zaraze bile što blaže za njih, njihove bližnje, ali i po zdravstveni sistem. - Poštujmo mere zaštite, pristupimo vakcinaciji i čuvajmo jedni druge i naše zdravstvene radnike.

On je ovu priliku iskoristio da svim sugrađanima pre svega poželi dobro zdravlje, ali i da subotičkim učenicima, studentima i prosvetnim radnicima, čestita školsku slavu i državni praznik - Svetog Savu.

Iz Doma zdravlja Subotica podsećaju građane da punt za imunizaciju protiv kovid-19 u Novoj opštini radi svaki dan od 8 do 20 časova, a trenutno bez zakazivanja mogu da se prime sve tri doze proizvođača Sinofarm, Fajzer i Sputnjik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 53
Pregleda: 6352
Povezane teme

stevan bakić

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.