Komentara: 20
Pregleda: 10360

Građani traže novac za ulaznice, organizator poručuje - strpite se desetak dana

21.06.2019. u 23:13h
Izvor: Subotica.com
Organizator koncerta grupe "Legende", koji je trebao sinoć da se održi na Letnjoj pozornici na Paliću, već dva dana se ne javlja na telefon, a građani koji su kupili ulaznice za ovaj nastup zabrinuo pitaju hoće li se refundirati novac.
Građani traže novac za ulaznice, organizator poručuje - strpite se desetak dana

Koncert grupe "Legende", koji je prvobitno zakazan za 15. jun, par dana pred sam termin pomeren je na 20. jun, a zatim dan ranije, 19. juna, koncert je otkazan. Kako tvrde iz preduzeća "Park Palić", Ugovor o zakupu je uredno potpisan, a za organizatora (preduzeće iz Subotice, osnovano 2006. godine, ranije registrovano u Zemunu), navode, "da iza sebe ima organizaciju koncerta grupe Riblja Čorba u Subotici i nije nepoznat u sferi organizacije takvih manifestacija".

- U četvrtak, 19. juna, nakon definitivnog otkazivanja koncerta obavestili su nas da će organizovati povrat novac za kupljene karte i ostavili kontakt telefon na koji građani mogu da se jave, međutim dobili smo informacije da se na taj broj niko ne javlja. - kaže se u pisanom obraćanju preduzeća "Park Palić" - Na naš zahtev da se hitno jave odgovaraju sms porukom da se izvinjavaju i da će novac, građanima koji još nisu uspeli da vrate karte, vratiti u periodu od 1. do 3. jula jer su trenutno u inostranstvu.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Legende" takođe prenose informaciju da se za novac obrate organizatoru. Kako nezvanično saznajemo prodato je oko tri stotine ulaznica, a cena karte iznosila je 1.000 dinara.

Usled lošeg iskustva iz Park Palića poručuju da je ovom organizatoru trajno zabranjena bilo kakva organizacija događaja na Paliću.

Kompletno saopštenje pogledajte na sajtu "Park Palića".


Iako portal Subotica.com nema nikakve veze sa organizacijom, niti je oglašavao pomenuti koncert, građani su se poslednja dva dana javljali sa pitanjima kako mogu da dobiju povrat novca, odnosno kome mogu da se obrate dalje za pomoć, međutim mi nemamo nikakav kontakt sa navedenim organizatorom, samim time ni više informacija.

- S obzirom da je koncert otkazan želeo sam da se interesujem kako da vratim novac za karte. Otišao sam na prodajno mesto gde sam kupio i dali su mi broj organizatora, kažu da se njemu obratim, međutim već dva dana niko se ne javlja. Čuo sam da je čovek u Beču - kaže jedan sugrađanin.

U Policijskoj upravi Subotica nam je rečeno da za sada nemaju prijavu prevare vezano za ovaj koncert, a ukoliko je dobiju reagovaće u skladu sa ovlašćenjima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 10360
Povezane teme

Park Palić

koncert na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.