Komentara: 38
Pregleda: 9529

Grad Subotica poklonio tri vozila policiji

28.10.2011. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
Grad Subotica poklonio tri vozila policiji

Gradonačelnik Subotice je u ime grada predao tri vozila načelniku Policijske uprave u Subotici. Reč je o tri automobila marke škoda koja su kupljena od novca koji se sliva u gradsku kasu od naplate saobraćajnih kazni. Direktor policije, Milorad Veljović je istakao da je gradonačelnik primer kako treba lokalna samouprava da sarađuje sa policijom.

Od sada subotička policija je bogatija za tri vozila. U lokalnoj samoupravi ističu da imaju odličnu saradnju sa policijom I da je donacija jedan od vidova te saradnje. Gradonačelnik je načelniku subotičke policije uručio ugovore o poklonjenim vozilima.

Direktor policije, Milorad Veljović je rekao da nije isto biti policajac u Subotici, gde je višenacionalna sredina i u nekom gradu južnije od Beograda. Rad subotičke policije je ocenio odličnim objašnjavajući da je policija na usluzi I u službi građana.

Nakon uručenja vozila, gosti I domaćin su obišli renovirane sportske hale u okviru zgrade Policijske uprave. Grad Subotica ima nekoliko projekata koje zajedno realizuje sa pripadnicima subotičke policije, a sve u cilju poboljšanja bezbednosti građana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 9529
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

gradonačelnik Subotice

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.