• Pregleda: 16073

Goreo policijski parking u Izvorskoj

Goreo policijski parking u Izvorskoj

Sinoć nešto pre 19 časova neposredno uz stanicu Saobraćajne policije u Izvorskoj ulici došlo je do požara koji se proširio na službeni parking, odnosno na vozila koja su oduzeta, ili policijska vozila koja nisu u upotrebi. Tom prilikom oštećen je manji broj ranije havarisanih vozila koji se nalazio uz ogradu u zadnjem delu.

Gusti dim, nastao kao posledica zapaljivanja vozila na parkingu, ali i gustog niskog rastinja, nadvio se nad čitavim naseljem Prozivka. Mnogi stanovnici ovog naselja pomislili su da ponovo gori gradska ili neke divlje deponije u okolini, s obzirom da takve situacije nisu retke. Tokom večeri osetio se neprijatan miris paljevine.

Uviđaj je sinoć obavio zamenik tužioca Osnovnog tužiaštva i inspektori Policijske uprave Subotica. Materijalna šteta je procenjena na oko 200.000 dinara.

Po nezvaničnim informacijama sa lica mesta sumnja se da uzrok zapaljivanja vozila vatra koja se proširila sa neuređene parcele sa zadnje strane policijskog parkinga, a koja se velikom brzinom proširila na vozila koja su odložena u zadnjem delu ograđenog parkinga.

U gašenju požara, koji je brzo stavljen pod kontrolu, učestvovala su četiri vatrogasna vozila, deset vatrogasaca, a povređenih nije bilo.

Nadležni još jednom apeluju da se građani odgovorno i savesno odnose u situacijama i slučajevima potrebe uništavanja smeća ili travnate površine kako ne bi dolazilo do ugrožavanja materijalnih dobara ali i još važnije - ljudskih života.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
AlwaysUltra Odgovori
U normalnim drzavama nadlezni ne ''apeluju'' nego prete drakonskim kaznama koje se i primene u praksi.
To ''apelovanje'' je samo nacin da se kao nesto kaze , a u stvari bez trunke namere da se nesto i preduzme.
Jer ovde anarhija odgovara vecini drustvenih slojeva !!
Kalimero Odgovori
Da su kojim slučajevima podnošene prekršajne prijave za paljevinu na otvorenom prostoru ,sudija kaznio a javnost bila upoznata bilo bi mnogo korisnije... Ovako,ništa nivo,idemo dalje!
žužana Odgovori
Puno slika a komentara malo.

Nema ni onih "duhovitih" i manje "duhovitih".

Strah od vlasti, to bi bila početna dijagnoza.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.