Komentara: 0
Pregleda: 3526

Goran Petković posetio Ženski štrand

01.06.2011. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
Goran Petković posetio Ženski štrand

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja izdvojilo je 4,5 miliona dinara za izradu projekta i postavljanje turističke signalizacije za označavanje vinskog puta i vodjenje turističkog saobraćaja. Državni sekretar za turizam, Goran Petković nakon obilaska Turističke organizacije Subotice postio je i gradilište ženskog štranda.

Subotica bi uskoro trebalo da dobije novu turističku signalizaciju u okviru koje će biti predstavljani “vinski putevi” grada. Vinski podrum "Vinski dvor" predstavlja jednu od važnih destinacija za postavljanje turističke signalizacije u okviru projekata koje izrađuje i finansira Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Table na kojima su trenutno ispisana mesta koja u gradu, kao i na Paliću treba videti biće zamenjena novim i modernijim. Informacione table biće postavljene na više lokacija i biće ispisane na srpskom, mađarskom, hrvatskom i engleskom jeziku.

Nakon obilaska Turističke organizacije Subotice, državni sekretar sa predstavnicima lokalne samouprave obišao je gradilište Ženskog štranda. Radovi se odvijaju prema planu. Svi predviđeni šipovi su pobijeni, i ispunjeni armaturom i betonom.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja obezbedilo je 30 miliona dinara za nastavak radova na rekonstrukciji Ženskog štranda. Pored toga, nastavljaju se radovi na uvođenju kanalizacije, rekontrukcije Velikog parka i drugih projekata na Paliću.Na pitanje novinara naše da li ima zainteresovanih investitora za realizaciju “Master Plana Palića”, Petković je rekao da ima, ali da neće da odaje imena firmi “kako se ne bi urekao posao”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3526
Povezane teme

palić

ženski štrand palić

goran petković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.