Komentara: 29
Pregleda: 4746

Goran Bolić novi predsednik gradskog odbora Demokratske strane

01.04.2019. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda održani su stranački izbori za rukovodstvo Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici. Neposrednim glasanjem članova sa pravom glasa biran je predsednik i petnaest članova stalnog sastava GO.
Goran Bolić novi predsednik gradskog odbora Demokratske strane

Za predsednika Gradskog odbora izabran je Goran Bolić,koji je zamenio dosadašnjeg prvog čoveka odbora Sašu Vučinića. Na stranačkim izborima izabrani su i članovi stalnog sastava oni su: Saša Vučinić, Dalibor Karadža, Snežana Pejčić, Boro Karadža, Nebojša Janjić, Olivera Kovačević, Šefkija Numanović, Darinka Dobrotić, Elek Čaba, Ksenija Marton, Rasim Zećirović, Daniel Kovačić, Dragomir Ubović, Vladimir Vitasović, Đurđica Vukelić i Ivica Smolčić

Novoizabrani predsednik je član Demokratske stranke od 2008. godine. Funkciju potpredsednika Gradskog odbora obavljao je u periodu od decembra 2014. do januara 2017. godine. Po zanimanju je diplomirani konzervator – restaurator. Oženjen je i otac dvoje dece.

- Novoizabrano rukovodstvo izražava zahvalnost prethodnom sastavu Gradskog odbora i njegovom dosadašnjem predsedniku Saši Vučiniću na nesebičnom radu u izuzetno teškim okolnostima za Demokratsku stranku. - navodi se u saopštenju DS Subotica

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 29
Pregleda: 4746
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

Demokratska stranka

goran bolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.