Komentara: 4
Pregleda: 7813

Golman FK "Spartak Zlatibor voda" prešao u FK "Partizan"

24.08.2011. u 17:34h
Izvor: Mondo
Golman FK "Spartak Zlatibor voda" prešao u FK "Partizan"
Golman Spartaka iz Subotice i mlade reprezentacije Srbije trebalo bi uskoro da finalizuje pregovore sa srpskim šampionom. Aleksić je rođen 24. decembra 1990. godine i član je seniorskog tima Spartaka od 2008. Za "golubove" je branio na prva dva meča u novoj sezoni - protiv Crvene zvezde (2:0) i u Kragujevcu protiv Radničkog (1:1).

Za "orliće" je zabeležio četiri nastupa - debitovao je ove godine protiv Izraela na Kipru.

Aleksića u Partizanu očekuje paklena konkurencija među stativama. Prvi golman "pranog valjka" je Vladimir Stojković, dok je na klupi iskusni Radiša Ilić, jedan od junaka iz Skoplja, gde je u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona napadačima Škendije "skinuo" nekoliko zicera.

Za prvi tim konkurišu još Nikola Petrović, koji se prošle sezone istakao odbranama u Teleoptiku, i Nenad Filipović, koji je na početku sezone stigao iz Rada.

Nikako ne bi trebalo zaboraviti i Živka Živkovića. Dvadesetdvogodišnji Užičanin je još 2005. iz Slobode stigao u Humsku, ali u Partizanu još nije dobio pravu šasnu. Pre četiri sezone branio je na dva meča, a onda je prvo pozajmljen Teleoptiku, a zatim i Metalcu. Živković je prvi golman tima iz Gornjeg Milanovca još od 2008. godine.

Sudeći po Vikipediji Branimir Aleksić je već član beogradskog kluba.
Izvor: Mondo
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 7813
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.