Komentara: 23
Pregleda: 5726

Godišnjica Svetosavske omladine

20.11.2011. u 18:26h
Izvor: RTV Yueco
Godišnjica Svetosavske omladine

Svetosavska omladina koja predstavlja omladinu Srpskog kulturnog centra, proslavila je godišnjicu postojanja. To je bila dobra prilika da se sumiraju dosadašnji rezultati, ali i da se napravi plan za narednih godinu dana. Ono na čemu će se zasnivati rad ove omladine i dalje će biti svetosavlje, tradicionalnost, patrijahalnost srpske porodice, i sve ono što su zacrtali pre godinu dana, na samom osnivanju.

Omladina ima nešto više od stotinjak članova koji su se tokom ove godine priključivali nekolicini koja je došla na ideju na osnivanje. Na obeležavanju godišnjice članovi su imali prilike da sumiraju sve dosadašnje rezultate, ali i da zvanično proglase novog predsednika Vojislava Čiču, koji će na ovom mestu zamenjivati dosadašnjeg predsednika Savu Stambolića.

Srpski kulturni centar od početka je podržavao sve ono što su omladinici radili, a prema rečima predsednika SKC-a takođe da bude i u buduće.

Svetosavka omladina nastavlja sa svojim radom, a svetosavlje, tradicionalnost i patrijahalnost srpske porodice, biće im smernice, po kojima će se oni voditi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 5726
Povezane teme

skc sveti sava

svetosavska omladina

srpski kulturni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.