Komentara: 0
Pregleda: 2706

Godišnja skupština Udruženja penzionera

02.04.2012. u 17:34h
Izvor: RTV Yueco
Godišnja skupština Udruženja penzionera

Udruženje penzionera u Subotici predstavlja jedno od najorganizovanijih i najaktivnijih Udruženja ove vrste u Vojvodini, ocenjeno je na današnjoj godišnjoj Skupštini udruženja. Okupljaju preko 12.000 najstarijih Subotičana, a sve aktivnosti su usmerene na pomoć penzionerima i poboljšanje njihovog položaja u društvu. Godišnjoj Skupštini prisustvovao je i veliki broj gostiju iz Subotice i Vojvodine.

Udruženje penzionera Subotica okuplja preko 12.500 najstarijih Subotičana. Delatnosti udruženja se svode na pomoć i poboljšanje njihovog položaja u društvu. Pomoć u smislu organizovane nabavke ogreva i namirnica pod povoljnijim uslovima, posete lekaru i razmenu lekova pod budnim okom lekara, kao i organizovani aranžmani za odmor u Soko Banji. Položaj u društvu, u smislu aktivne saradnje sa organima vlasti, privredom i drugim organizacijima.

Udruženje penzionera u Subotici predstavlja jedno od najorganizovanijih i najaktivnijih Udruženja ove vrste u Vojvodini, ocenili su gosti Skupštine, među kojima su bili predsednik Saveza udruženja penzionera Vojvodine, Gradonačelnik Subotice i drugi.

Na godišnjoj skupštini, pored redovnih aktivnosti, uručene su i zahvalnice predstavnicima lokalnih i pokrajinskih institucija, privgrednim organizacijama i medijima kao mali znak pažnje za dobru saradnju u prethodnoj godini.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2706
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.