Komentara: 13
Pregleda: 5092

Godinu dana Kancelarije za mlade

05.04.2014. u 22:37h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće održana je svečanost kojom je obeleženo godinu dana postojanja Kancelarije za mlade.
Godinu dana Kancelarije za mlade

Rad Kancelarije su u proteklih godinu dana obeležili edukativni seminari, omladinske razmene, brojne volonterske akcije, saradnja sa civilnim sektorom, ali i gradskim ustanovama.

Skupština grada Subotice, na 9. sednici održanoj dana 21. marta 2013. godine, donela je odluku o osnivanju Kancelarije za mlade Grada Subotice. Grad je preuzeo odgovornost da vodi stratešku brigu o mladima, da kroz Kancelariju kreira dugoročne programe koji se oslanjaju na potrebe mladih.

Mladi treba da žele nešto da urade za sebe i svoju sredinu ali ujedno i da imaju instituciju koja će ih podržati. Upravo, Kancelarija predstavlja sponu između mladih, organizacija civilnog društva i institucija, navode iz Kancelarije za mlade.

Zvaničnu prezentaciju Kancelarije za mlade možete videti na linku: kzm.subotica.rs

Izvor: Subotica.com
Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade Obeležen je 1. rođendan Kancelarije za mlade
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5092
Povezane teme

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.