• Pregleda: 2201

Globalna nedelja preduzetništva

Globalna nedelja preduzetništva

Povodom globalne nedelje preduzetništva, JCI organizacija obeležila je završnu svečanost, na kojoj su održana dva predavanja. Prvo predavanje održao je Žolt Feher na temu “kako lideri motivišu i kako lidere motivisati”, a drugo predavanje Maja Volk na temu “kako doći do dobrih ideja”. Nakon toga dodeljene su nagrade za 4 subotičke firme, koje su prema proceni JCI organizaciji pokazale najveću društvenu odgovornost.

Ideja globalne nedelje preduzetništva jeste da se popularizuju ideje preduzetnika, da se oni međusobno povezuju, motivišu kako da započnu neke preduzetničke ideje. Ove godine u preduzetničkoj nedelji u svetu učestvuje 7 miliona ljudi, što govori da su predezetnici prepoznali ideju ove preduzetničke nedelje.

Prisutnima se kratko predavanje održao Žolt Feher, koji u mađarskoj radi u oblasti ljudskih resursa, a njegov cilj bio je da objasni kako da preduzetnici motivišu sebe i kako da drže tu motivaciju iz dana u dan.

Na kraju su dodeljene nagrade za 4 subotičke firme, koje su pokazale najveću društvenu odgovornost. Mlekara Subotica i Euro Petrol dobile si nagradu za društvenu odgovornost prema užoj lokalnoj zajednici, Gerontološki centar za društvenu odgovornost prema životnoj sredini i Otvoreni univerzitet za odnos prema klijentima.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Slobodan Odgovori
Bravo za Euro Petrol... konacno je i toj kompaniji dodeljeno neko priznanje. Sa Gabric cuprijom su pokazali da su pravi profesionalci. Cupriju su poklonili gradu i osim otvaranja iste vise je nisu koristili u marketingske svrhe kao sto bi radili mnogi... Sve pohvale za profesionalnost, ljubaznost i kvalitet
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.