Komentara: 1
Pregleda: 2319

Globalna nedelja preduzetništva

18.11.2011. u 20:30h
Izvor: RTV Yueco
Globalna nedelja preduzetništva

Povodom globalne nedelje preduzetništva, JCI organizacija obeležila je završnu svečanost, na kojoj su održana dva predavanja. Prvo predavanje održao je Žolt Feher na temu “kako lideri motivišu i kako lidere motivisati”, a drugo predavanje Maja Volk na temu “kako doći do dobrih ideja”. Nakon toga dodeljene su nagrade za 4 subotičke firme, koje su prema proceni JCI organizaciji pokazale najveću društvenu odgovornost.

Ideja globalne nedelje preduzetništva jeste da se popularizuju ideje preduzetnika, da se oni međusobno povezuju, motivišu kako da započnu neke preduzetničke ideje. Ove godine u preduzetničkoj nedelji u svetu učestvuje 7 miliona ljudi, što govori da su predezetnici prepoznali ideju ove preduzetničke nedelje.

Prisutnima se kratko predavanje održao Žolt Feher, koji u mađarskoj radi u oblasti ljudskih resursa, a njegov cilj bio je da objasni kako da preduzetnici motivišu sebe i kako da drže tu motivaciju iz dana u dan.

Na kraju su dodeljene nagrade za 4 subotičke firme, koje su pokazale najveću društvenu odgovornost. Mlekara Subotica i Euro Petrol dobile si nagradu za društvenu odgovornost prema užoj lokalnoj zajednici, Gerontološki centar za društvenu odgovornost prema životnoj sredini i Otvoreni univerzitet za odnos prema klijentima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2319
Povezane teme
Otvoreni univerzitet Subotica JCI Subotica gerontološki centar subotica mlekara subotica euro petrol subotica nedelja preduzetništva
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.