Komentara: 4
Pregleda: 3076

Glasanje za naj gol, asistenciju i igrača fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda"

20.05.2013. u 16:04h
Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" organizuje glasanje za NAJ GOL, NAJ ASISTENCIJU i NAJ IGRAČA u sezoni 2012/2013. Učesnici glasanja učestvovaće i u nagradnoj igri i biće u konkurenciji za neku od nagrada koje je Klub obezbedio.
Glasanje za naj gol, asistenciju i igrača fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda"

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" poziva sve navijače i simpatizere da podrže glasanje i daju svoj glas za ponuđene kategorije i time direktno učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu da osvoje poklone koje je obezbedio FK "Spartak Zlatibor voda".

Princip glasanja je sledeći: Pogledajte dva video priloga sa predlozima za asistencije i golove i nakon što se odlučite za svog favorite izaberite iz padajućeg menija. U slučaju izbora najboljeg igrača sezone možete da izaberete konkretnog igrača, ali ukoliko ne možete da se odlučite izaberite "ne mogu da se odlučim".

Glasajte u anketi fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda" za naj gol, asistenciju i igrača u sezoni 2012 / 2013. Glasanje je počelo danas i traje do srede 22. maja do 22h.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3076
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.