Komentara: 2
Pregleda: 2412

Gerontološki uvodi besplatnu telefonsku SOS liniju

15.06.2013. u 00:55h
Izvor: Radio Subotica
Gerontološki centar iz Subotice će uz saradnju sa Telekomom učestvovati u obezbeđivanju uvođenja besplatne telefonske SOS linije putem koje će se svi zainteresovani moći obratiti službi Gerontološkog u vezi svih pitanja, saveta ili problema oko socijalne zaštite i zaštite starijih lica od bilo kog vida dikriminacije.
Gerontološki uvodi besplatnu telefonsku SOS liniju

Gerontološki će biti i učesnik u projektu Evedencija stanovništva u prepoznavanju nasilja nad starijom populacijom i u borbi protiv iste.

Na godišnjoj konferenciju Evropske Socijalne Mreže koja se od 17. do 19. juna održava u Dablinu, pod nazivom Transformisanje života, učestvovaće direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević.

Irska je domaćin skupu stručnjaka iz različitih sektora i službi, a želja organizatora je da pokaže kako dobro vođstvo i učešće građana mogu da preoblikuju usluge koje pružaju obučeni i posvećeni radnici.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2412
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.