• Pregleda: 2184

Gerontološki uvodi besplatnu telefonsku SOS liniju

Gerontološki centar iz Subotice će uz saradnju sa Telekomom učestvovati u obezbeđivanju uvođenja besplatne telefonske SOS linije putem koje će se svi zainteresovani moći obratiti službi Gerontološkog u vezi svih pitanja, saveta ili problema oko socijalne zaštite i zaštite starijih lica od bilo kog vida dikriminacije.
Gerontološki uvodi besplatnu telefonsku SOS liniju

Gerontološki će biti i učesnik u projektu Evedencija stanovništva u prepoznavanju nasilja nad starijom populacijom i u borbi protiv iste.

Na godišnjoj konferenciju Evropske Socijalne Mreže koja se od 17. do 19. juna održava u Dablinu, pod nazivom Transformisanje života, učestvovaće direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević.

Irska je domaćin skupu stručnjaka iz različitih sektora i službi, a želja organizatora je da pokaže kako dobro vođstvo i učešće građana mogu da preoblikuju usluge koje pružaju obučeni i posvećeni radnici.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

2
Izabela Odgovori
... a onaj SOS telefon za suicidne ljude koji su možda imali zadnju šansu za preživljavanje pozivom na taj broj radi pomoći i koje reči ohrabrenja su ukinuli zbog navodnog nedostatka para al za Džejeve izmišljotine ima para za mužu ihahaj ... samo doće jednog dana maca na vratanca ko što mu se to zadesilo istaknutom partijskom kolegi:

http://www.kurir-info.rs/korupcija-pomocnik-olivera-dulica-uzeo-mito-od-150000-evra-clanak-841973
bukin Odgovori
I naravno Dzej!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.