Komentara: 4
Pregleda: 4710

Gerontološki izdao priručnik o pisanju projekata

08.08.2011. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
Gerontološki izdao priručnik o pisanju projekata

Gerontološki centar je izdao i priručnik o pisanju projekata u svrhu konkurisanja za novac iz domaćih i stranih fondova, što je podržala lokalna samouprava. Priručnik je štampan na srpskom jeziku u 500 primeraka, a u toku je štampanje priručnika na mađarskom jeziku. Priručkin će biti besplatno distribuiran na celoj teritoriji Srbije, a namenjen je školama, nevladinim organizacijama i preduzećima.

Štampanje priručnika za pisanje projektnih predloga uz poseban osvrt na projekte iz oblasti ekologije je deo projekta “Letnje ekološke učionice". Gerontološki centar u Subotici je do sada realizovao oko 50 projekata u vrednosti nekoliko desetina miliona dinara.

Na IPA prekogranične fondove, kao i domaće trebalo bi da se konkuriše sa projektima koji se odnose na obnovljive izvore energije, rečeno je prilikom predstavljanja priručnika. Svi zainteresovani će imati priliku da pored teorijskog dela koji sadrži priručnik da vide i praktične primere kako napisati dobar projekat.

Štampanje i izdavanje priručnika u 500 primeraka na srpskom i 200 na mađarskom jeziku koštalo je 400.000 dinara. Grad je učestvovao sa 277 hiljada dinara, a ostatak novca je nabavljen u okviru projekata “Ekološke letnje učionice” preko Fondra za zaštitu životne sredine u saradnji sa Ministarstvom životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4710
Povezane teme

gerontološki subotica

gerontološki centar subotica

IPA prekogranični program

IPA projekat

ekološki projekti

ipa fondovi

pisanje projekata

kako napisati projekat

priručnik za pisanje projekta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.