Komentara: 12
Pregleda: 3545

Gerontološki centar ima novi sajt

07.08.2013. u 19:33h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Od danas je sajt Gerontološkog centra dostupan u novom dizajnu.
Gerontološki centar ima novi sajt

Kako je naveo direktor Ustanove dr Nenad Ivanišević razlog promene sajta je taj što će Gerontološki centar iz Subotice u saradnji sa kompanijama Siemens i Telekom svim posetiocima sajta omogućiti live streaming (prenos uživo) svih kulturnih dešavanja koja se održavaju u prostorijama Doma "Dudova šuma". Subotički Gerontološki centar će tako postati prva Ustanova socijalne zaštite u Evropi koja omogućava posetiocima sajta ovu uslugu.

Novi sajt (www.gcsu.co.rs) urađen je korišćenjem gotovih, besplatnih rešenja i u potpunosti je optimizovan i prilagođen svim uređajima (računarima, telefonima, tabletima).

Gerontološki centar ima novi sajt

U prvih 7 meseci sajt je imao preko 9 hiljada poseta, što je u proseku 43 posete dnevno. Preko sajta je ove godine postavljeno preko 650 pitanja, u proseku više od 3 na dan. 20% pitanja je postavljeno iz inostranstva. Većina pitanja su vezana za pružanje informacija o smeštaju korisnika i dodatnim uslugama.

Gerontološki centar ima novi sajt

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 3545
Povezane teme

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.