• Pregleda: 1476

Gerontološki centar dobitnik priznanja "Najbolji poslodavac" u objasti javnog i komunalnog sektora

Gerontološki centar dobitnik priznanja "Najbolji poslodavac" u objasti javnog i komunalnog sektora

Gerontološki centar u Subotici je dobitnik nagrade za najbolje preduzeće iz oblasti javnog i komunalnog sektora. Organizator je Infostud koji se bavi delatnošću posredovanja oko zapošljavanja i dodeljuje priznanja najboljim poslodavcima u Srbiji za 2011.godinu.

Zamenik direktora Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević je rekao da su uvek učestvovali na konkursu i da su do sada osvojili osmo i drugo mesto.

U Gerontološkom centru kažu da je priznanje plod ozbiljnog rada rukovodstva o čemu govori i činjenica da je prošle godine ova ustanova bila na drugom mestu u ovoj kategoriji nagrađenih na nivou Srbije, dok je ove godine i zvanično proglašena za najuspešniju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
SZK Odgovori
Ponosna sam da u Subotici deluje Gerontoločki centar sa uglednim rukovodstvom na čelu. Sa zadoljstvom sam pročitala vest da je zamenik direktora primio nagradu. Nadam se da će ovo biti dobar primer i podstrek drugim privrednim subjektima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.