Komentara: 14
Pregleda: 3215
Foto

Gerontološki centar bio domaćin prvenstva u ribolovu

13.06.2019. u 16:28h
Izvor: Subotica.com
U parku doma „Dudova šuma“ Gerontološkog centra danas je svečano obeležen Međunarodni dan protiv nasilja nad starim osobama i održano je prvo Otvoreno prvenstvo u ribolovu.
Gerontološki centar bio domaćin prvenstva u ribolovu

Pobednik prvog Otvorenog prvenstva u ribolovu je ekipa „Sirene“, koja je ribice uhvatila za 397 sekundi, odmah iza njih bili su „Tarapani“ koji su taj posao uradili za 480 sekundi, dok je treće mesto pripalo ekipi „Zlatne ribice“ kojima je trebalo 635 sekundi. Najbolji ribolovac je Josip Korponaić.

Improvizovano pecanje je višestrukokorisna aktivnost radnookupacione terapije. Ova zabavna igra korisnike relaksira i smiruje i  čini da život u „zlatnom dobu“ bude što kvalitetniji i zanimljiviji.

Gerontološki centar bio domaćin prvenstva u ribolovu

- Prvenstvo u ribolovu je naš odgovor na Međunarodni dan protiv nasilja nad starijim licima a mi se protiv pošasti u društvu borimo tako što se bavimo starima, trudimo se da im ulepšamo dane i učinimo bogatijim i zanimljivijim. Ovo je i terapeutski pristup lečenju lica koja su preživela moždani udar, na ovaj način se jačaju funkcije vida i fine motorike - poručio je Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra. – Trudimo se da medicinski tretman ne bude samo „suva“ metodika, nego i da bude uz muziku i lepom okruženju. Današnji takmičarski dan je jedna lepa prilika da se družimo i lepo zabavimo, dogodine očekujemo više takmičara i očekujemo da se uključe i gerontološki klubovi.

Gerontološki centar bio domaćin prvenstva u ribolovu

U Gerontološkom centru smešteno je oko 530 ljudi, a kroz Gerontološke klubove i razne usluge koje nude prošlo je deset odsto stanovništva.

Izvor: Subotica.com
Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu Otvoreno prvenstvo Geronotološkog centra u ribolovu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 3215
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

gerontološki klub dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.