Komentara: 3
Pregleda: 4089

Galleria Wellness: u susret proleću

18.03.2013. u 14:22h
Galleria Wellness je za svoje korisnike pripremila pravo prolećno iznenađenje – novu sniženu cenu ulaznica i mogućnost dužeg boravka u Galleria Wellness centru: po ceni od 690 dinara dobijate 4h nezaboravnog opuštanja u našem Wellness centru.
Galleria Wellness: u susret proleću

Sa prvim prolećnim suncem budi se cela priroda, a tako i naše telo. Želimo da izgledamo lepo i da se dobro osećamo. Proleće je idealno vreme da obnovimo i osvežimo svoj organizam, a detoksikacija je najbolji način za jačanje imuniteta.

Galleria Wellness centar Vam nudi boravak u sauni, čije je blagotvorno dejstvo nezamenjivo u procesu detoksikacije organizma. Za poboljšanje cirkulacije, metabolizma i oslobađanje toksina iz svih tkiva, preporučujemo da dođete na masažu koja će eliminisati stres i napetost.

Boravak u Wellness-u, pomoći će Vam u prolećnom buđenju organizma i vraćanju u stanje mira i harmonije. Nadamo se da ćete baš kod nas pronaći svoju oazu za opuštanje, a nama će biti zadovoljstvo da Vam budemo na usluzi!

Galleria Wellness: u susret proleću

Za sva pitanja i nedoumice iz Galleria Wellness-a stoje na raspolaganju na broju telefona 024/647-266.

Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 4089
Povezane teme

galleria welness

wellness centar subotica

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.