Komentara: 1
Pregleda: 1586

Futsal: Srbija poražena od Mađarske (2:3)

25.11.2018. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
U prvoj prijateljskoj utakmici sa Mađarskom odigranoj u Subotici, omladinska reprezentacija Srbije u futsalu, pretrpela je poraz – 2:3. Tim selektora Vladimira Jovanovića prikazao je odličnu igru, bio bolji rival na terenu od severnih suseda, ali je malo sreće nedostajalo u završnici da Srbija postigne još koji gol. Protivnik je propuštene prilike kaznio i pred kraj utakmice po treći put zatresao mrežu "orlića" za pobedu od 3:2.
Futsal: Srbija poražena od Mađarske (2:3)

Poveli su "orlići" iz prvog napada golom Đorđa Rosića. Imala je Srbija veći posed lopte, bolju inicijativu sve do 13. minuta kada su Mađari izjednačili preko Papa, a potom i preokrenuli rezultat golom Nađa. Ipak završnica prvog dela pripala je našoj selekciji. Marko Stojanović je izjednačio prelepim pogotkom u poslednjem minutu prvog dela – 2:2.

Nastavak meča protekao je u izuezno dinamičnoj igri obe selekcije. Mađari su pokušali da dođu do novog vođstva, šutirao je Tama, ali pravo u ruke golmana Milanovića. Srbija je preuzela inicijativu. Bili su "orlići" mnogo bolji na terenu od vršnjaka iz Mađarske, nizale su se šanse, ali su golovi izostali. Kaznili su to gosti i golom Olivera Fekete  u 36. minutu došli do pobede 3:2. Sutra se igra revanš u Segedinu od 15 i 30.

Srbija – Mađarska 2:3 (2:2)
Rosić 1', Stojanović 20' - Pap 13', Nađ 17', Fekete 36'

Futsal: Srbija poražena od Mađarske (2:3)

Omladinska reprezentacija Srbije Foto: I. Gačić

Srbija: Milanović, Marinković, Rosić, Miković, Arđelan, Dimitrijević, Redžović, Petrović, Vlajković, Milašinović, Margetić, Urošević, Mandić, Stojanović.

Mađarska: Dohani, Juhas, Fekete, Tama, Tot, Ronaseki, Pap, Ostor, Kečkeš, Soltez, Doroci, Horvat, Nađ, Gerenčer.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1586
Povezane teme

mali fudbal

futsal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.