Komentara: 1
Pregleda: 380

Futsal: Spartak i Ekonomist odigrali bez pobednika (4:4)

23.11.2022. u 13:52h
Izvor: Subotica.com
Spartak je odigrao nerešeno 4:4 sa Ekonomistom iz Beograda u 12. kolu Druge futal lige Srbije. Imali su Subotičani tokom meča prednost na svojoj strani, gosti su uspevali da izjednače. Sekunde su delile domači tim od novog trijumfa, ali nakon pogotka Mijatovića, na drugoj strani Mihić je zatresao mržu i timovi su uzeli po bod.
Futsal: Spartak i Ekonomist odigrali bez pobednika (4:4)

Spartak je dobro otvorio utakmicu, Luka Sili posle tri minuta igre uspeo je da zatrese mrežu Beograđana. Tomić je poravnao rezultat na 1:1, a onda je Sili po drugi put doveo svoj tim u vođstvo i na pauzu se otišlo uz minimalnu prednost Subotičana .2:1.

Nastavak meča doneo je veliku neizvesnost. Ekonomist je uspoe da izjednači po drugi put. Nastavili su igrači Spartaka u svom ritmu i Milan Čičić je pogodio za 3:2 posle pola sata igre. Imali su gosti vrlo brzo odgovor na to i Glavonjić je pogodio za 3:3. Neizvesnost je bila do samog kraja. Poslednje sekunde su odlučivale konačan ishod. Mijatović je doveo Spartak u vođstvo, a onda je Mihić 25 sekundi pre kraja postavio konačnih 4:4.

Spartak – Ekonomist 4:4 (2:1)
Sili 3', 9', Čičić 30', Mijatović 40' – Tomić 5',23', Glavonjić 35', Mihić 40'

Spartak: Bjelica, Celin, Lučanović, Mijatović, Guberinić, Horvacki, Nedić, Sili, Bursać, Bašić, Tomić, Čičić, Stanić.

Ekonomist: Vidaković, Vojinović, Dodić, Tomić, Čobanović, Radivojević, Glavonjić, Stanković, Nenadić, Mihić, Jovović.

U narednom kolu Spartak gostuje u Zrenjaninu gde se sastaje sa ekipom SAS, trenutno prvoplasiranom na tabeli Druge futsal lige Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 380
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.