Komentara: 0
Pregleda: 967

Futsal: Spartak bolji od ŽAK-a, Full feel poražen u Vrbasu

11.10.2021. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao još jednu pobedu, dok je Full feel pretrpeo novi poraz. U okviru 3. kola Futsal lige Vojvodine, grupa "Sever", Spartak je savladao ŽAK Junior iz Sombora sa 6:2, dok je Full feel poražen u Vrbasu od Letećeg Holanđanina sa 4:2.
Futsal: Spartak bolji od ŽAK-a, Full feel poražen u Vrbasu

Spartak je uknjižio treću pobedu u novoj sezoni. Subotičani su savladali ŽAK Junior u Hali sportova sa 6:2, a golove za dommaći tim postigli su Veselin Guberinić.

Gosti su prvi stigli do prednosti pogotkom Vukelića već u četvrtom minutu. Nije mnogo trebalo Subotičanima da se raspucaju. Veselin Guberinić je  izjednačio, a potom je Tomić sa dva brza gola preokrenuo za prednost Spartaka od 3:1 u prvom delu meča. I nastavak utakmice je pripao domaćem timu koji je još tri puta bio precizan, dok je Vukelić još jednom zatresao mrežu Subotičana. Guberinićeva dva gola i Momčila Arežine bila su dovoljna za ubedljivu pobedu, treću u nizu.

Spartak - ŽAK Junior  6:2 (3:1)
V. Guberinić 12’,26’,34’, Tomić 16’,18’, Arežina 33’ -Vukelić4’,26’

Spartak: Bjelica, Tomčić, Kujundžić, Guberinić, Maksimović, Lazić, Arežina, Bašić, Tomić, Čičić.

ŽAK: Molnar, Radmanović, Vujin, Vukelić, Bandobranski, Vidaković, Štimac, Timar.

PORAZ FULL FEEL-A U VRBASU

Na teškom gostovanju u Vrbasu Full feel je poražen od Letećeg Holanđanina sa 4:2. Subotičani su u prvom poluvremenu odoleli gde je domaćin stekao minimalnu prednost, ali u nastavku nisu uspeli da nadoknade taj minus.

Poveli su Vrbašani preko Radovanovića posle 15 minuta igre. Borili su se igrači Full feel ekipe, ali nisu uspeli da izjednače. Drugo poluvreme se vodila velika borba. Izjednačili su Subotičani preko Kotoraša i bili u prilici da možda i prokrenu rezultat, ali iskusnija ekipa Leteđeg Holanđanina je brzo postigla dva gola i stekla prednost od 3:1. Smanjio je Ivanović, a tačku na pobedu domaćina stavio ej Isakov -4:2.

Leteći Holanđanin – Full feel 4:2 (1:0)
Radanović 15’, 32’, Dragnić 33’, Isakov 35’ – Kotoraš 26’, Ivanović 34’

Leteći Holanđanin: Danilović, Radović, Radanović, Lazetić, Dragnić, Marinković, Isakov, Perović, Milićević, Jakšić, Peković.

Full feel: Nikšić, M. Džever, Francišković, Kotaraš, Ivanović, Kurušić, Ivančić, Grabež.

U sledećem kolu Spartak čeka derbi meč u Vrbasu sa Letećim Holanđaninom. Utakmica se igra u subotu, 16. oktobra. Isti dan Full feel na domaćem terenu u sali „Tehničke škole“ dočekuje Hajduk iz Kule, a susret počinje u 19 i 30. Cena ulaznice je 100 dinara, kao i u Hali sportova kada igra Spartak svoje prvenstvene mečeve.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 967
Povezane teme

klub malog fudbala spartak

klub malog fudbala full feel

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.