Komentara: 0
Pregleda: 1561

Futsal: Duel Srbije i Mađarske u subotičkoj Hali sportova

23.11.2018. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
Omladinska reprezentacija Srbije u futsalu od juče boravi u Subotici gde će u subotu, 24. novembra odigrati prijateljsku utakmicu sa vršnjacima selekcije Mađarske. Utakmica se igra u Hali sportova od 15 i 30. Ulaz je besplatan, pa svi ljubitelji malog fudbala mogu da dođu i vide majstorije mladih nada Srbije.
Futsal: Duel Srbije i Mađarske u subotičkoj Hali sportova

Omladinska reprezentacija Srbije u futsalu sutra će odmeriti snage u prijateljskoj utakmici sa selekcijom Mađarske. Biće to dobre provere za naš nacionalni tim pred kojim su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2019. godine.  Selekcija Srbije pod dirigentskom palicom selektota Vladimira Jovanovića boravak u Subotici koristi da odmeri snage sa izuzetno kvalitetnim rivalom i da se što bolje uigra pred ono što je čeka.

Kvalifikacioni turnir u futsalu reprezentacija Srbije odigraće u martu mesecu,  u Bosni, gde su joj u grupi pored odmaćina,  protivnici Portugal i Moldavija. Na šampionat starog kontinenta put će obezbediti samo jedan tim.  Iako je Portugal favorit,  jer je jedna od najjačih ekipa u Evropi, neće se olako predati ni naši omladinci. Veruju da dobrim radom mogu ostvariti cilj i plasirati se na Evropsko prvenstvo.

Prva od dve utakmice sa Mađarskom se igra sutra,  u Subotici od 15 i 30, dok je revanš dan kasnije u Mađarskoj. Ulaz u Halu sportova na prijateljski meč omladinskog futsal tima Srbije i Mađarske  je besplatan. Naši sugrađani i ljubitelji malog fudbala moćiće da uživaju u fintama „Orlića“.  

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1561
Povezane teme

futsal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.